Değerli arkadaşlar özellikle özel muaynehanesi olan doktorlar özel hastanelerde görevli oluyor..
Hastanelerden daha steril emin olun , uzman ile randevu aldıktan sonra ekip geliyor , hastanede olmayan ekip en az,5 kişilik anestezi altında hastanede değil muaynehanede yaptırabiliyorsunuz..
Buralar daha çok denetleniyor , her şey daha da steril ve kişiye özel.
Ömrümde bir kez kadın doğuma hastaneye gittim, yüzlerce insan altdan muayene oluyor , aletler örtüler her seferinde değişmiyor , etrafda lavabolarda pedler masada kadınlar dakikalarca kötü bir pskolojiyle bekliyor...
Özel muayne hane resmi, her şey kayıt altında , aksi bir komplikasyon için bütün ekipman hazır , hiç kürtaj olmadım ama bir akrabamı götürdüm , sadece kayıtlara geçme konusu farklı ama yine de resmi , zaten anlamıyorum da, benim rahmim bedenim kimseyi ilgilendirmez ki neden kayıt tutuluyor...
Tecavüzcüleri sapıkları kayıt altına alsınlar, benim bedenimden kime ne , devlet ilerde zor durumda olan çocuklara sahip mi çıkıyor , maalesef hepsi köprü altında...
Yalnış anlaşılmasın kürtajı tasvip ediyor değilim , karınca ezilse üzülürüm , ancak bazen bazı durumlar daha hayırlı ...
Konuyu saptırmak istemem ama dayanamdım..