• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım!!!

melisim1

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
49
300
8
31
merhaba bayanlar 2 aylık bebeğim kaka yapamıyordu 5-6 gündür. bu gün fitil verdik ama hala kakasını yapmadı. endişeleniyorum neden fitil vermeme rağmen kaka yapmadı. birde fitilin içer de kalması zararlı olur mu?

-benim yediğim içtiğim şeyler bebekte kabızlık yapar mı? bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Fitil çoktan erimiştir,
doktor kontrolünde verdiniz dil mi.
Doktoru arayıp yapmadığıyla ilgili bilgilendirin isterseniz.

Emzirme kabizligi diye bişey var. On güne kadar normal demişti doktorumuz tabiki çocuğu rahatsız etmiyosa bu durum.

Evet yediğin seyler bebeği kabiz yapar sütünden ona geçer çünkü.

Ne kadar oldu fitili vereli? Fitil içerde kalmaz erimiştir merak etmeyin.

merhaba bayanlar 2 aylık bebeğim kaka yapamıyordu 5-6 gündür. bu gün fitil verdik ama hala kakasını yapmadı. endişeleniyorum neden fitil vermeme rağmen kaka yapmadı. birde fitilin içer de kalması zararlı olur mu?

-benim yediğim içtiğim şeyler bebekte kabızlık yapar mı? bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Tabiki yediklerinin faktörü etkisi var bacak jimnastiği yaptır faydası olur selamlar hayırlıakşamlar

Yanlış anlaşılmasın genelde eleştiri yazan bir üye değilim ama söylemeden duramayacagim. "Kaka" kelimesini hiç sevmem oğluma böyle ogretmedim özellikle. O kadar çok yazmışsiniz ki hoş değil kusura bakmayın :oops:

Fitil içerde kalmaz erir o konuda sıkıntı yokta doktora danışmanı önerebilirim ancak.
Geçmiş olsun..

Yegenimde iki aylik onada oyle oldu bebeyagiyla saat yonunde masaj yaptik bide gaz masaji yarim saat icinde patir patir :)

Back
X