Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel yazmissiniz Tebrikler katılıyorum aynenGordunuZ ki 5 yilda bir sey degismedi siz etrafi dusunurken ..
Etraf hayatina devam etti siz 5 yildan oldunuz..
Aileniz destek mi ?
Isiniz var mi ?
Paraniz var mi ?
Mesleginiz var mi ?
Bunlar da onemli ama onemli olan bir kere verilmis hayat denen o hediyeyi guzel kullanabilmekte ..
Maalesef evet.3 yıllık birliktelikte sonra evlenmiştim.Ailemin hiçbirşeyden haberi yok.aksine alkol kullanmadığını düşünüyorlar.nasıl saklamışsam artık.kendi ayaklarım üzerinde durabilirim çok şükür.GordunuZ ki 5 yilda bir sey degismedi siz etrafi dusunurken ..
Etraf hayatina devam etti siz 5 yildan oldunuz..
Aileniz destek mi ?
Isiniz var mi ?
Paraniz var mi ?
Mesleginiz var mi ?
Bunlar da onemli ama onemli olan bir kere verilmis hayat denen o hediyeyi guzel kullanabilmekte ..
Ben çok kez konuştum.hatta dhaa gecen hafta.yalvaran bizi çok sevdiğini söyleyen bir tip.hatta beni sürekli çocuktan vuran biri.ben gitmem o gidecek.zaten ev benim.kendi ayakların üstünde durabileceksen, kendine ve oğluna bakabileceksen, önce adamı al karşına konuş uyar, baktın ciddiye almıyor, konuşmanın 2.günü al bebeğini ailenin evine git, boşanma davası aç.
Maalesef evet.3 yıllık birliktelikte sonra evlenmiştim.Ailemin hiçbirşeyden haberi yok.aksine alkol kullanmadığını düşünüyorlar.nasıl saklamışsam artık.kendi ayaklarım üzerinde durabilirim çok şükür.
Aslında bu problem dışında bir sorunumuz yok.ama düşününce çok büyük bir sorun bana göre.bilmyiorum ama sanki evlenince dışarı hayatı bitmeli bitmiyorsa azalmalı.çevresi çok geniş.ve sanki bekar gibi haftada 2-3 gece dışarda.normal Midir?bana ters geliyor.sürekli kendinin çok iyi olduğunu bir tek bu problemin olduğunu söylüyor.her seferinde bir dhaa tekrarlamayacağım söz diyor.ama üstünden 1 hafta ancak geçiyor .ya gerçekten bende yürütmek isterdim ama ben onu etrafa sürekli mükemmel göstermekten sıkıldım.herkes onu övüyor ve benim çok şanslı olduğumu söylüyor.ama bu sıkıntı benim gözümde yapmış olduğu bütün iyilikleri götürüyorE tamam caresiz degilsiniz ..
Ilk once esinizle son kez belkide de ilk kez kararli konusun ..
Bu seninle son konusmam eger ayni seyle bir kez daha karsilasirsam bu evi terkederim solugu mahkemede alirim deyin ..
Baktiniz yine ayni ailenize durumu anlatin
Destek olurlarsa ne ala
Olmazlarsa canlari sagolsun .
Siz kendinize de cocugunuza da yetersiniz
Aslında bu problem dışında bir sorunumuz yok.ama düşününce çok büyük bir sorun bana göre.bilmyiorum ama sanki evlenince dışarı hayatı bitmeli bitmiyorsa azalmalı.çevresi çok geniş.ve sanki bekar gibi haftada 2-3 gece dışarda.normal Midir?bana ters geliyor.sürekli kendinin çok iyi olduğunu bir tek bu problemin olduğunu söylüyor.her seferinde bir dhaa tekrarlamayacağım söz diyor.ama üstünden 1 hafta ancak geçiyor .ya gerçekten bende yürütmek isterdim ama ben onu etrafa sürekli mükemmel göstermekten sıkıldım.herkes onu övüyor ve benim çok şanslı olduğumu söylüyor.ama bu sıkıntı benim gözümde yapmış olduğu bütün iyilikleri götürüyor
Yani bilemiyorum
Mesela ben disari cikan biriyle kavga etmem
Haftada iki gun olsa bir sey demem
Ama azitip sabaha karsi leyla Gibi gelmiyorsa..
Efendi gibi gidip iki saat takilsa hakki o da calisiyor ..
Iki duble bir sey iciyorsa ona da karismam..
Ama her seyin azi makbul bence ..
Bekar gibi ,sarhos gibi avare gibi takiliyorsa ona bende delirirdim ..
Kesinlikle katılıyorum üstelik alkol almayan biri olarak.bu saat olmuş evde değil.üstelik sarhoş geliyor bir çoğunda.ve de Arbaa kullanıyor.bu Ada'm 40 yaşında.gündüz olunca gayet aklı başında yaptığının çok yanlış olduğunun farkına varan biri.kemal Sunal bir filmi vardı orda ki Ada'ma çok benzetiyorumYani bilemiyorum
Mesela ben disari cikan biriyle kavga etmem
Haftada iki gun olsa bir sey demem
Ama azitip sabaha karsi leyla Gibi gelmiyorsa..
Efendi gibi gidip iki saat takilsa hakki o da calisiyor ..
Iki duble bir sey iciyorsa ona da karismam..
Ama her seyin azi makbul bence ..
Bekar gibi ,sarhos gibi avare gibi takiliyorsa ona bende delirirdim ..
Aynen katılıyorum.ama ben alkol almıyorum ona rağmen bişey demiyorum.ama bu saat olmuş hala evde yok.12 benim kabulüm.ve çoğu zman sarhoş geliyor.üstelik o haliyle araba kullanıyor.ya gerçekten ben haklıyım.eşleri ile birlikte içen arkadaşlarım var onlar bu tip şeylere hiç gelemiyorlar.ve Nasıl oluyorsa eşleri sözlerinden çıkmıyor
O hayatından çok memnun.benim gibi safı nerden bulacakNeden bu sekilde davraniyormus beyefendi ?
Evde mi rahat degilmis?
Sohbetinizi mi sevmiyormus?
Evlilik ona fazla mi geliyormus?
Bekarligini mi ozluyormus?
Derdi mi varmis?
Geldi bakalım bugun ki sebebi nedirNeden bu sekilde davraniyormus beyefendi ?
Evde mi rahat degilmis?
Sohbetinizi mi sevmiyormus?
Evlilik ona fazla mi geliyormus?
Bekarligini mi ozluyormus?
Derdi mi varmis?
Gece gece cevap yazdığınız için teşekkür ederim.herşeyi herkesten saklayan biriyim.eğer boşanmazsam ailem de ondan nefret etmesin diye.aslında çoktandır yaZAYIM diyordum ama bir tanıdık çıkacak nickden tanıyacak diys korkuyorum
Geldi bakalım bugun ki sebebi nedir
Aynen bende oyle düşünüyorum.o da biliyor kimseye bişey anlatmadığımı.Nickinizden tanirlar mi bilemiyorum
Onu degistirebilirsiniz
Konuya gelecek olursak
Siz onun annesi degilsiniz Surekli etrafa iyi gosteremezsiniz.
Ona o rahatligi vermissiniz iste elinizle
Nasil olsa kimse bilmiyor diye at kosturuyor adam ..
Korkusu yok rezil olma gibi
Onu degil kendinizi dusunun