Yardım!

Mavi siyah

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
842
908
23
42
Kızlar ben bankada memurum eşimden ayrıldım resmileşecek yakında ortak arabamız var evlilik birliğinde alınıp parasını ödediğim hala eşimin kaçırdığı ve onda duran .mal paylaşımı için ben de dava açabilirmiyim araba benim üzerime bu süre zarfında eşimden arabayı Nasıl alırım vermiyo ve kaçırıyo arabayı ve altınları da daha önceden almıştı bir sürü avukata gittim avukat değiştirdim çözümü yok ne yapmalıyım Allah için maddi krizdeyim

Mal paylasimi olur tabi,heralde araba satilir ikiye bolunur para falan.. cozumu yok nasil oluyor,herseyin ortak olmasi gerek. Altinlar icin dava actinizmi..bildigim kadariyla es ne icin alirsa alsin kadina altinlari iade etmek zorunda ,eger istenirse diye biliyorum..valla avukat falan degilim. Benim tvden surdan burdan anladigim bu...

ne yapmalıyım bu durumda bu konuda bilgisi olan paylaşabilir mi akıl akıldan üstündür sonuçta

Araba evlilik birliği icinde alindiysa, kimin uzerine oldugunun önemi yok diger es de uzerinde hak iddia edebilir
Yani arabayi ya satar, yari bedelini eski esinize verirsiniz ya da kenarıda o kadar paraniz varsa, nakit olarak takdim edersiniz araba da sizde kalır.
Evlenmeden önce alindiysa, evliyken kredisi ödenen kismin yarisi diger esin olur.
Su an araba sizin uzerinize oldugu icin, şikayet edebilirsiniz.
Altınlarin da miktarı, video kayitlari ve varsa sahitler ile desteklerek tespit edilebilir. Bosanma esnasinda hakim bunlarin kadina ödenmesi hususunu, bosanma sartlarina yazdırabilir. Eski es odemek zorunda, mal varlığı varsa el konur; yoksa maasindan kestirilir bir şekilde alinir diye düşünüyorum
* avukat değilim ama bir ara hukuk sitelerinde epey bu konuya dair şey okumuştum

Şikayette bulunup arabayı bağlatabilirsin sonrada gider emniyet otoparkından alırsın

Dava açtıgınızda bunları beyan etmedimizmi. Hakim soruyo ztn üzerinize kayıtlı mal varmı yokmu. Altın varmı yokmu diye. Bi duruşma daha varsa eger dilekçe yazıp dosyaya koydurun. Su modelde su zamanda su miktarda arabamız var. Şu kdr altınım vardı eski eşim benden aldı geri iade etmedi. Ama bunu ispatlamanız lazım. Şimdiki kanunları bilmyorum. Bundan 7 yıl önce böyleydi..

Araba bende dursun biraz da bi buçuk yıldır o kullanırken ben otobüsle gidiyordum heryere bölünene kadar birazda ben kullanayım madem ortakmış

Kızlar ben bankada memurum eşimden ayrıldım resmileşecek yakında ortak arabamız var evlilik birliğinde alınıp parasını ödediğim hala eşimin kaçırdığı ve onda duran .mal paylaşımı için ben de dava açabilirmiyim araba benim üzerime bu süre zarfında eşimden arabayı Nasıl alırım vermiyo ve kaçırıyo arabayı ve altınları da daha önceden almıştı bir sürü avukata gittim avukat değiştirdim çözümü yok ne yapmalıyım Allah için maddi krizdeyim
Sikayet edin araba uzerinize madem neden bekliyorsunuz.

Aslında gerçek şu ki al onu da ye doy demek isterdim adı durumum şu anlık iyi olsa arkama bakmadan çöp almadan gitmek isterdim .çünkü benim hayatımı ruh Halimi çökertmiş aldığı araba ya da altın uğradığım zararın yanında hiç kalır ruhum yara aldı Allah'a sığınıyorum herşeyden sadece

Back
X