Yardım?????

huysuzwomen

Hɑyɑttɑ insɑnı 3 şey yıkɑr.... Su, sɑbun, şɑmpuɑn.
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
238
106
18
Merhaba kızlar 3ay önce doğum yaptım doğumdan sonra vajinal akıntı rahatsızlığım başladı doktora gittim ilaç verdi ama emzirme bebeği dedi bende ilacı kullanmadım soğan suyu denedim fakat çok rahatsız etti öneriniz var mı çok rahatsızoluyorum!!

Merhaba kızlar 3ay önce doğum yaptım doğumdan sonra vajinal akıntı rahatsızlığım başladı doktora gittim ilaç verdi ama emzirme bebeği dedi bende ilacı kullanmadım soğan suyu denedim fakat çok rahatsız etti öneriniz var mı çok rahatsızoluyorum!!
Doktoru dinlemeyip bizi mi dinliyeceksin yani?

Allahım akıl fikir.

Doktoru keyiften dinlememezlik yapmadım 3 aylık minik bir kızım var daha 3 aylık nasıl sütten kesebilirim? Buda akıl işi değil

Emmeyi unutabilir dedi doktor o yüzden kararsız kaldım çevrem memeyi tutmakta zorlanır mamaya alışır falan diyince

Büyük ihtimalle antibiyotik vermiştir ve antibiyotiğe karşıyım ben. Biraz dayanın eğer aşırı rahatsız etmiyorsa temiz bakın kendinize geçer inşallah.

Beni bıktıran kısım sürekli ped kullanmak zorundayım bazen ağrılı oluyor afedersiniz ilişkiye giremiyorumeşimde bu durumdan şikayetçi bunaldım

Beni bıktıran kısım sürekli ped kullanmak zorundayım bazen ağrılı oluyor afedersiniz ilişkiye giremiyorumeşimde bu durumdan şikayetçi bunaldım
Öncelik sen olmalısın...bencilce gelebilir ama öncelik benim sağlığım.ben iyi olmazsam evi çekip çeviremem çocuğuma bakamam.

Doğal yollarla kurtulmak istiyordum sanırım ilacımı kullanmam gerek ama kızım için tereddütteyim

Doğal yollarla kurtulmak istiyordum sanırım ilacımı kullanmam gerek ama kızım için tereddütteyim
Tereddüt etme.ilaca karşıyım yalnız söz konusu vajinal enfeksiyonsa oraya doğal da olsa müdahaleye karşıyım.üreme organı çok nazik bir yer.kulak burun boğaz tamam ama vajinal yol antibiyotik siz geçmez geçsede mutlaka nükseder

5 yılda uzmanı oldum.5 yıldır bebek için uğraşıyorum.uzmanlık alanım oldu.
Eğer mantar türü bir şeyse 3 lü tedavi ol.krem+ağızdan ilaç+fitil.kesin çözüm

Memeyi unuttumu zor alisiyor sogan suyu ise yaradimi

Mantar değil sadece akıntı ve bazenağrı var

vajinal akıntı rahatsızlığı için vajinadan alınan ilaclarda vardı. neden öle bsey vermemiş ki?

Back
X