Yardım

Minikkk1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
11
4
1
31
Merhaba kızlar ben yeni üye oldum aranıza sadece derdimi anlatmak istedim eşim 2 aydır cezaevinde çok zor günler geçiriyorum. 5 gün sonra mahkemesi olucak çok heyecanlanıyorum. Bi umutlu bi umutsuzum. Kendimi iki durumada alıştırmaya çalışıyorum ama çıkamazsa çok kötü olucağımı biliyorum. İnsan alışamıyo hep bir ümit bana o gün heyecanımı yatıştırıp dindiricek dua ilaç neyse tavsiye edebilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim

Geçmiş olsun. İlaç tavsiyesi falan yasak sitede. Neden cezaevinde eşiniz?

Allah yardımcınız olsun.

Ben hep içimden Allahım yanımda ol diye dua ederim ama arapça dua gerekiyorsa bilemiyorum.

La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin. Rabbi yesir vela tuhassır rabbi temmim bil hayr . ve bolca ya vedud esmasını zikredin

Teşekkür ederim avukat bu mahkeme çıkar diyo suçlama yok aslında birlikte alındığı insanlar eşimlik bişey olmadığını söylüyo ama garanti bişey yok çok umutlanamıyorum
Suçun ne olduğunu ve delil durumunu hukuki durum hakkında tahminde bulunmakiçin sormuştum.
Şayet eşiniz aleyhine somut deliller yoksa,beraat etme ihtimali yüksekse,sabit ikametgahı varsa,deliler toplanmış ve delilerin karartılma ihtimali yoksa ve kaçma şüphesi bulunmuyırsa büyük ihtimalle tahliye edilir.Bu taminlerimi dosyayı bilmeden yapıyorum.
Hakkınızda hayırlısıolsun.İyi düşünün iyi olsun.

Rabbim yardımcın olsun canım
Bol bol salavat çek ayetel kürsü oku canim 11 besleme de sakinlesmene yardimci olur duadan hic eksik etme kendini gonlunu rabbine sigindir

Ben iki türlüde yardım alamicam galiba he ilaç hem dua istedim kusura bakmayn kızlar bilmiyodum
Rica ederim. İçinizi ferah tutun.Avukatınız ile aranızdaki güven ilişkisinin boyutunu bilmiyorum ama güvenin avukatınıza. Herşey olacağa varıyor. Sakinleştirici özelliği olan çaylarsan için.papatya,melisa gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…