• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardima ihdiyacim var

madomari

tecrube
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2014
17
0
6
35
Merhabalar benim yardima dertlesmeye ihdiyacim var ben 1yil6aydir evliyim esimi cok severek evlendim 1oglum var 3aylik cok seker simdi ben size kocamin nasil biri oldugnu anlatiyim kocam yengec burcu pek hislerini beli eden bir tip degil onu ben kavanozundan zorla cikaririm hep amma bu gune kadar hep beni sevdigni zanederdim gecen yil henuz 2aylik evliyken erkek ismi yazan bir numaradan cagri geliyordu yanimda acmazdi bow ver derdi bir gun duwundumki ben bu numarayi arayim bakim kizimi erkekmi e aradim kiz cikdi tabi ewime soyledim bana dediki evlemeden once yatdigim kiz simdide evli oldugmu oyrendi beni ve alimei rahatsiz etmeye calisiyor bunu kecdim boyle oldugna kendimi inandirdim ve o numaradan birdaha hic arama gelmedi kocamabidefasindada aradim kapaliydi simdi bu konudan 6ay kecmis amma ben yinede kuskular icindeyim telde kimlese konusunca watsaapda kiminlese yyazisinca hep aklima geliyorki biriyle konuwuyor beni aldatiyor hep bir kuwku icindeyim beni sevmediyni duwunuyorum ne yapacagmi bilmiyorum arkadaslariyla gezmeye gidiyor ben hemen yalan soyledigni duwunuyorum bana hep diyorki sen cok sansli kadinsin esine benim kadar sadik erkek yokdur diyor amma ben inanmiyorum cok mutsuzum

Cnm hani bir söz varya güven ruh gibidir ciktigi bedene asla birdaha girmez senin esine güven eksikligin var esine güvenmeye calis belli bir süre gözlemle o farketmeden belki sana öyle geliyordur ..

Gözünüzle görüp bizzat yakalamadığınız sürece, aldatıldığınızı düşünüp hayatı kendinize zehir etmeyin. Ancak kadınların bu tür konularda hissiyatı kuvvetlidir. Eğer çok güçlü bir kuşkunuz varsa bunu eşinizle oturup detaylıca konuşun şu hallerinden şüpheleniyorum diye anlatın, tepkilerini ölçün konuşmanın neticesinde sizi ikna ediyorsa ispatları varsa ona güvendiğinizi, ama sormadan rahat edemediğinizi söyleyin ve "gelip geçici hevesler için evliliğimize zarar verecek bir şey yapacağını sanmıyorum. Sende beni kaybetmek istemezsin, arada çocuğumuz var, ihaneti sende kabul edemezsin bende "gibi kulağına küpe olacak bir kaç cümle ile bitirip kapatın. Sürekli şüphe halinde olmak karşı tarafı da rahatsız eder sizi de. Gözünüz kapalı güvenmenin de bir anlamı yok. Ama şunu unutmayın eğer aldatırsa çekirge misali bir sıçrar iki sıçrar eninde sonunda yakalanır.

Canim ben azeriyim buyuzden yalnislarim oluyor ozur dilerim evliyim 1yil 6aydir 2aylik evliyken esime erkek ismi yazilan bir numaradan aramalar geliyordu yanimda acmazdi buda beni tedirgin etdi o numarani aramaya karar verdim kiz cikdi esime soyledim erkek ismi yazmissin amma cevaplayan kiz bana dediki senden once yatip kaldigim biri evendiymi oyrendi bizi rahatsiz etmek isdiyor bu yuzden ariyor surekli inandim yada kendimi inandirmaya calisdim amma o gunden 6ay kecdi ben hala tedirgin hala guvensizim ne zman ona arama gelse watsapda biriyle konussa bir yerlere gitse arkadaslariyla hep beni aldatdigni dusunuyorum hep kafamda birseyler beni rahatsiz ediyor beni sevmedigni dusunuyorum ne yapacagimida bilmiyorum

sen cok sansli kadinsin esine benim kadar sadik erkek yokdur diyor amma ben inanmiyorum cok mutsuzum

Böyle kendini nimetden sayan adamlara uyuz oluyorum. Siz şanslısınız da o şansız mı? Herkes onun çevresi gibi değil, evlilik öncesi ve sonrası da çok temiz olan bir çok erkek var.

Senden önce yattığım kadın...ne kadar çirkin bir üslup. Kadın sadece rahatsız ediyorsa niye numarasını engellemiyor peki, ya da kendi telini değiştirmiyor? Konuşma dökümlerini alabilirsiniz, inşallah korktuğunuz gibi bişey yoktur.
.

Üzgünüm ama bana da eşin pek samimi gelmedi
O arayan numarayı bulduğunu kız olduğunu söyleyince neden durdu aramalar birden bire :31:

Hepinize tesekkur ederim cevapladigniz icin beni dinledigniz icin allah razi olsun lale canim konusdum bana diyorki sen sansli bir kadinsin ben seni evlendigmiz yildan hic aldatmadim boyle birsey olursa ben cekinmem itiraf ederim nasil bana guvenmiyorsunki ben benimle gorusmek isleyen kadini sana anlatdim eyer senden birsey saklasaydim o kadindan sana bahsetmez gorusurdum ruhunda duymazdi nasil bana guvenmiyorsun benim arkadasim ukraynadan kizlar getirdi arkadaslarim kizlarla keyif yapti ben seni sevdigim icin gitmedim bunlari soyledi bana amma ben yinede inanamiyorum cunki erkek ismi yazmisdi kizin adin

cnm madem eski macerası erkek ismiyle kayıtlı olmazdı bu bir
eski macerasını telden siler kayıtlı olmazdı bu iki
bu kadar arayıp rahatsız ettiğinde iyi niyetli olsa sana anlatırdı bu üç

erkek ismiyle kaydetmesi bile aldatma ipucu bana göre. takip et çaktırmadan. telefona bu seferde başka isimle kaydetmiş olabilir. ayrıca neden ben sadığım gibi sözler etme gereği duyuyor. suçluluk psikoljisi gibi geldi bana

Dediğin olay 2 aylık evliyken olmuş.Eşinin doğru söyleme ihtimal fazla çünkü evlenen eski sevgililerinin peşini bırakmayan çok kız duyuyoruz.
Hala bile çok yeni evlisin.Eşin seni sevmese neden seninle evlensin ? Kendiniz tanışıp evlenmediniz mi ? Aileleriniz mi tanıştırdı ?
Kimse eşini zorla evlndirmedi herhalde.

O yüzden eşinin sözlerini doğru sayıp devam etmeye çalış.
Ha bu arada kontrolü elden bırakma.O yazışırken yanına gidebilir veya kiminle yazışıyorsun diyebilirsin.
O senin eşin,sormak hakkındır,hiç çekinme.Tabii sinirli şekilde değil,tatlı bir merakla sorulabilir:)

evlilik gerçekten zor !! helede arada çocuk ve güven sorunu varsa :( Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin canım. umarım eşin şanslı olduğunu söyler iken dürüsttür ve seni aldatmayacak kadar adam.

Üzgünüm ama bana da eşin pek samimi gelmedi
O arayan numarayı bulduğunu kız olduğunu söyleyince neden durdu aramalar birden bire :31:

Hepinize tesekkur ederim cevapladigniz icin beni dinledigniz icin allah razi olsun lale canim konusdum bana diyorki sen sansli bir kadinsin ben seni evlendigmiz yildan hic aldatmadim boyle birsey olursa ben cekinmem itiraf ederim nasil bana guvenmiyorsunki ben benimle gorusmek isleyen kadini sana anlatdim eyer senden birsey saklasaydim o kadindan sana bahsetmez gorusurdum ruhunda duymazdi nasil bana guvenmiyorsun benim arkadasim ukraynadan kizlar getirdi arkadaslarim kizlarla keyif yapti ben seni sevdigim icin gitmedim bunlari soyledi bana amma ben yinede inanamiyorum cunki erkek ismi yazmisdi kizin adin

oooh beyimize bak. birde gitseydi kızlarla eğlenceye. ne güzel örnekler veriyor. sende deseydin benim arkadalarımda üç erkek bulmuşlar bir bayan eksikmiş benide çağırdılar gitmedim san sadığım deseydin:52: töbe töbe ya sinir oldum kocana

oooh beyimize bak. birde gitseydi kızlarla eğlenceye. ne güzel örnekler veriyor. sende deseydin benim arkadalarımda üç erkek bulmuşlar bir bayan eksikmiş benide çağırdılar gitmedim san sadığım deseydin:52: töbe töbe ya sinir oldum kocana

Sanırsın kıyak geçmiş
Öyle bi rahat anlatıyo ki

Canim ben azeriyim buyuzden yalnislarim oluyor ozur dilerim evliyim 1yil 6aydir 2aylik evliyken esime erkek ismi yazilan bir numaradan aramalar geliyordu yanimda acmazdi buda beni tedirgin etdi o numarani aramaya karar verdim kiz cikdi esime soyledim erkek ismi yazmissin amma cevaplayan kiz bana dediki senden once yatip kaldigim biri evendiymi oyrendi bizi rahatsiz etmek isdiyor bu yuzden ariyor surekli inandim yada kendimi inandirmaya calisdim amma o gunden 6ay kecdi ben hala tedirgin hala guvensizim ne zman ona arama gelse watsapda biriyle konussa bir yerlere gitse arkadaslariyla hep beni aldatdigni dusunuyorum hep kafamda birseyler beni rahatsiz ediyor beni sevmedigni dusunuyorum ne yapacagimida bilmiyorum

tamam o zaman kusura bakmayın.
okudum ama anlamamıştım.
şimdi daha net;)

önce herşeyi bırakıp tek tek ele almaya kalksak eşinizin ilk kurduğu cümle 'evlenmeden yattığım kız' demesiyle zaten sınıfta kaldı.
ikincisi kızın telefonunu erkek adıyla kaydetmiş.neden?
hiç kaydetmeseymiş.şüphe çeken bir davranış.
ama yinede acele etmeyin.biraz gözlemleyin bakalım.

Aldatildigim.malum olursa bosanmayi dusunuyorum ben yasayamam onunla bole kisa bir surede aldatilmak cok aci verici olur kabullenemem bu yuzden hep dusunuyorum cunki kabulenemiyorum amma elimdede hic birsey yok haklisiniz axwam yatinca telefonunu tam bir wekilde denetliycem sabah haber vericem hepinize bakalim hayirlisi basima ne geliyor

ey allahım bu erkekler neden utanmıyo neden bukadar arsız oluyolar yaa :47:

o numaranın peşini bırakma ve telinide çaktırmadan takip et bence

Kocamin yakin arkadasi akrabamiz oluyor kocam evlenmek isdiyormus akrabamizda resmimi falan gostermis oda cok beyenmis numarami almis boyle tanisdik

Madem eski birlikte olduğu kadın neden telefonunda kayıtlı ve erkek isminde gerçekten şüphe uyandırıcı. Peki incelediniz mi telefonu neler var şüpheli tanımadığınız bir erkek ismi olduğunda yine arayın bakalım kadın mı erkek mi? benim nişanlımı da benden önceki sevgilileri arıyordu beni bilmelerine rağmen ama telefonları kayıtlı değildi hem de herşeyi anlatıyordu. o yüzden tetikte olmanızda fayda var

Back
X