- 8 Şubat 2014
- 17
- 0
- 6
- 35
Merhabalar benim yardima dertlesmeye ihdiyacim var ben 1yil6aydir evliyim esimi cok severek evlendim 1oglum var 3aylik cok seker simdi ben size kocamin nasil biri oldugnu anlatiyim kocam yengec burcu pek hislerini beli eden bir tip degil onu ben kavanozundan zorla cikaririm hep amma bu gune kadar hep beni sevdigni zanederdim gecen yil henuz 2aylik evliyken erkek ismi yazan bir numaradan cagri geliyordu yanimda acmazdi bow ver derdi bir gun duwundumki ben bu numarayi arayim bakim kizimi erkekmi e aradim kiz cikdi tabi ewime soyledim bana dediki evlemeden once yatdigim kiz simdide evli oldugmu oyrendi beni ve alimei rahatsiz etmeye calisiyor bunu kecdim boyle oldugna kendimi inandirdim ve o numaradan birdaha hic arama gelmedi kocamabidefasindada aradim kapaliydi simdi bu konudan 6ay kecmis amma ben yinede kuskular icindeyim telde kimlese konusunca watsaapda kiminlese yyazisinca hep aklima geliyorki biriyle konuwuyor beni aldatiyor hep bir kuwku icindeyim beni sevmediyni duwunuyorum ne yapacagmi bilmiyorum arkadaslariyla gezmeye gidiyor ben hemen yalan soyledigni duwunuyorum bana hep diyorki sen cok sansli kadinsin esine benim kadar sadik erkek yokdur diyor amma ben inanmiyorum cok mutsuzum