• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu yardıma ihtiyacım vaar:)

kkirazk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
72
7
0
İçel Mersin
:nazar:kızlar merhaba bugün yemek odası takımlarına bakmaya başladım istikbal ve bellonadakiler sanki çok basit gibi geldi aşağıdaki modeli beğendim başka bir yerde sizce nasıl kaba mı duruyor yorumlarınıza ihtiyacım var. kahverengi kısmı resimdeki kadar koyu değil normalde sadece masasını aynasını ve aynanın dolabını almayı düşünüyorum gümüşlük istemiyorum
Eki Görüntüle 952063

:nazar:kızlar merhaba bugün yemek odası takımlarına bakmaya başladım istikbal ve bellonadakiler sanki çok basit gibi geldi aşağıdaki modeli beğendim başka bir yerde sizce nasıl kaba mı duruyor yorumlarınıza ihtiyacım var. kahverengi kısmı resimdeki kadar koyu değil normalde sadece masasını aynasını ve aynanın dolabını almayı düşünüyorum gümüşlük istemiyorum
Eki Görüntüle 952063

Canım, mobilya rengi olarak beyazla bu ahşap tonları çok güzel oluyor benimde mobilyalarım bu renk. İstikbalden almıştık, çokta memnunum. Fakat model olarak masa ayağı ve televizyon ünitesiniz kıvrımlı kısımlar çok toz toplar gibime geldi temizliğde seni uğraştırır. Mobilya alırken temizliği kolay olan bezlerin rahat girebileceği şekilde tasarlanmış modelleri seçmeni tevsiye ederim. Renk tonu böyle olabilir.

Son düzenleme:
Ofis mobilyası gibi ben begenmedim scak bir ev havası vermiyor bence

Bende masayı beğenmedim canım onun dışında diğer parçalar fena değil.

Kahverengi mobilya bence de ofis mobilyası gibi :50:
Bellona'da Victoria modeli var onu beğenmiştim, İstikbal'de de Barok modeli. Diğer modellerine göre daha şık bulmuştum.
Umarım bulursunuz dilediğinizce model.. :34:

Back
X