Mutfak Dekorasyonu yardıma ihtiyacım vaarr:)

kkirazk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
72
7
0
İçel Mersin
:nazar:kızlar merhaba bugün yemek odası takımlarına bakmaya başladım istikbal ve bellonadakiler sanki çok basit gibi geldi aşağıdaki modeli beğendim başka bir yerde sizce nasıl kaba mı duruyor yorumlarınıza ihtiyacım var. kahverengi kısmı resimdeki kadar koyu değil normalde sadece masasını aynasını ve aynanın dolabını almayı düşünüyorum gümüşlük istemiyorum
$star13.webp

:nazar:kızlar merhaba bugün yemek odası takımlarına bakmaya başladım istikbal ve bellonadakiler sanki çok basit gibi geldi aşağıdaki modeli beğendim başka bir yerde sizce nasıl kaba mı duruyor yorumlarınıza ihtiyacım var. kahverengi kısmı resimdeki kadar koyu değil normalde sadece masasını aynasını ve aynanın dolabını almayı düşünüyorum gümüşlük istemiyorum
Eki Görüntüle 952063

ben çok güzel canım özellikle masasını çok beğendim çok tarz duruyo bence :)

Bu modeli başka bir arkadaş daha paylaşmıştı yine bu topikte olması lazım.Ben şahsen masanın ayak kısmını beğenmedim onun dışında fena değil.

Böyle açık renkler düşünsene.. Zaman geçtikçe koyu mobilyalar içine sıkıntı veriyor. Deneyimle tespit edildi :) Şimdi tüm evimi açık renk dekore ediyorum ..

FB,8671,66,istanbul-modern-yemek-odasi-takimi-modern-yemek-odalari-duvar-unitesi.jpg

Eki Görüntüle 952063

beğenmedim :KK12:

Back
X