Hakkında hayirlisi olsun. Aranizdaki tek problem kumar ve borçlar mı
Mahkeme uzuyor ve elinde bu surecte konustugunuzun kanıtı mesajlar var bunlari kullanirsa mahkeme bizi bosamazsasonuna kadar gelmişsiniz neden tekrar başa sarıyorsunuz ki? madem sizi kaybetmeyecekti neden başta yaptı. Ben olsam yolumdan dönmezdim
Çocuk var mı?Mahkeme uzuyor ve elinde bu surecte konustugunuzun kanıtı mesajlar var bunlari kullanirsa mahkeme bizi bosamazsa
Hayir yokÇocuk var mı?
sende yokluk çekmeye meyillisinMahkeme uzuyor ve elinde bu surecte konustugunuzun kanıtı mesajlar var bunlari kullanirsa mahkeme bizi bosamazsa
Peki aileme bu durumu anlatmalimiyim konuştuğumuzu bile bilmiyorlarsende yokluk çekmeye meyillisin
aileni karşına alma bu adam için , kumar bir hastalık bunu unutma
O zaman kaç kurtar kendini. Engelle hiç muhatap olma. Çocuk olmayınca da çok uzamaz< sanırımHayir yok
Peki aileme bu durumu anlatmalimiyim konuştuğumuzu bile bilmiyorlar
Kumar bi bağımlılık.Esin pismansa ve gercekten oynamadigina eminsen barismayi dusunebilirsin bence.Merhaba.2 yil once esime yalan kumar borc gibi sebeplerden bosanma davasi açtım cekismeli oldugu icin hala bosanamadim.esim bosanmak istemiyor.2 yıldır ailemin yaninda yasiyorim.bu sure icinde esimle bi cok kez konuşup görüştüm tekrar olamayacagimizi anlattim ama anlamak istemedi surekli beni degistigine inandırmaya calisti evet bazen basardi da ama hep icimde bi huzursuzlik kaldi degismedigine dair simdi yine ayni hislere kapıldım degistim diyor ama bi tarafim inanirken bi tarafim inanmiyor.yine bir sans ver bana dedibbarismak istesemde aileme nasil soyleyecegimi bilmiyorum acikcasi bosanma surecinde kotu seyler yasandi tekrardan ailemin karsisina onu cikarmatan korkuyorum yarın mahkemem var ne yapacagimi bilmiyorum
Onunla bu surecte konuşmuş olmam dava dilekcemde ki öne sürdüğüm bosanma sebeolerini affettigim anlamina gelir mi sizceBosanin,elinde onca yazisma varsa ,siz borclari onun yaptigini kumarda aile paranizi kaybettigini ispatliyip ayrilin,bosanma surecindekiler konusmaz diye bir kaide yok,bosana kadar sevisen bile biliyoruz
Tabi ki gelmiyor,bosanma tamam kustum bir daha konusmak yok anlamına gelmiyor ,cok yakin bir arkadasim farkli sebeplerden bosandi ,hala eski esiyle görüşüp konusuyor ,kendi kendinizi uzmeyin ayrilin ,kumarla vaa cikilmazOnunla bu surecte konuşmuş olmam dava dilekcemde ki öne sürdüğüm bosanma sebeolerini affettigim anlamina gelir mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?