Yardıma ihtiyacım var ...Arkadaşlar aranızda boşanmış olupta tazminat alan yokmu???

sariguller

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
58
0
16
Antalya
Arkadaşlar boşanmak üzereyim ve eşime yüklü bir miktar tazminat davası açtım elimde darp raporum var hamile iken...Aranızda boşanmış olup eşinden maddi ve manevi tazminat alan varsa bana yardımcı olabilirmi ?aldılarsa nasıl alamadılarsa nedenleri elimi güçlendirmek için neler yapabilirim ?konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Annem var, 10 yıl önce boşandı. Şiddet görmemişti ama aldatıldığını kanıtladı , nafakanın yanında tazminat da almıştı.

Annem var, 10 yıl önce boşandı. Şiddet görmemişti ama aldatıldığını kanıtladı , nafakanın yanında tazminat da almıştı.

benimde darp raporum var ama bu kaonuda pek bilgiye sahip değilim tazminat davası açtım maddi manevi ama alma durumum ne bilmiyorum alama için ne gibişartlar lazım yani eşimle alakalı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim bilgi sahibi olan arkadaşlar

benimde darp raporum var tazminat davasi actik ayrica ama nafakam bugun baglandi ne zaman almaya baslayabilirim itiraz edebilirmis bu sure be kadardir eger nafakami yatirmazsa icra yoluyla alabilirmiyiz ve bu ne kadar surer yardimci olursaniz sevinirim

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…