Yardıma ihtiyacım var ☹️☹️☹️

ezgiya

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
43
9
6
24
Böyle şeyler yaşayan oldu mu diye sormak istiyorum kızlar öncelikle adetime 1 gün var bugün idrarımın kokusundan midem bulandı enfeksiyonum yok eminim rengi bugün boyunca sapsarıydı çok su içtiğim halde çok anormal bi durum ama kasıklarımda da ağrı var anlayamadım yaşadınız mı böyle birşey

Böyle şeyler yaşayan oldu mu diye sormak istiyorum kızlar öncelikle adetime 1 gün var bugün idrarımın kokusundan midem bulandı enfeksiyonum yok eminim rengi bugün boyunca sapsarıydı çok su içtiğim halde çok anormal bi durum ama kasıklarımda da ağrı var anlayamadım yaşadınız mı böyle birşey
Gebelik için soruyorum

Regl dönemi geldiğinde de regl kanı kokusu siniyor maalesef idrara. Onun kokusunu da almış olabilirsiniz. Ben o kokudan regl olacağımı anlıyorum o gün

Regl günümdü 2 gün önce test yaptım negatif ama hala regl olmadım

Gebelik istiyorsan biraz piskolojikte olabilir.
Genelde regl günlerinde yada regle yakın günlerde koku renk değişimi normal.

Back
X