• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıma Ihtiyacim Var Hamile miyim?

Uyduroloji

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
62
16
18
Favoriler
Konu:

Hamile miyim ?
Arkadaşlar biri bana yardımcı olabilir mi? Eminim ben gibi bilinmez içinde olanlar vardır. Bilgilerinizi bekliyorum. Ekimin ilk haftasından bu yana kendimde değişiklikler seziyorum. Mide bulantilarim, bazı kokulardan tiksinmem, bel ağrım, kasıklarımda ki sancım, aşırı uyku hali, halsizlik gibi durumlar yaşıyorum kadın doğum dr. Gittim ve hiçbir sorun olmadığını söyledi bu ayın 5. De adetim geldi fakat gelmeden iki gün önce hafif pembemsi kanamam oldu iki gün sürdü ve bitti sonrasında adetim geldi normalinden farklıydı çok az ve kısa sürdü rengide çok açıktı test yaptım negatif çıktı adet sürecinde yapmıştım bir daha da denemedim. Adetim biteli 3 gün oldu testi bir daha ne zaman yapmalıyım ? Ya da sizce Ben hamile miyim ?

Kuzenimde test yapti negatifti. Ama kan testinde 4 haftalik hamile cikti. Biran once kan testi yaptirin. Kafaniz rahat etsin.

Hamile olabilirsiniz ..
Ben hamileliğimi öğrenmeden önce son adetim anlattığınız gibi olmuştu.
1 hafta daha bekleyin ve yine test yapın. Belki de stres sıkıntı da sebep olmuş olabilir .

ihtiyacınız olan yardımı kan testi sağlar.

Back
X