- 13 Ağustos 2016
- 15
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi Siyahpapatya06
-
Birde soruyor musun ya ?[/QUO
Sadece basış ayrılacağımı sordum ne var bundan üslubunuzu takınınBirde soruyor musun ya ?
Oynastigim filan yok hanımefendi beni kendinizle karıştırmayınAy intihar etcegine inanacak kadar safsin da intihar ederse etsin be bi pislik eksilir de mi diyemiyosun?
kırmamak evli adamla oynasmayi mi seçiyosun?
Nasıl kırıyım ne diyim mesela. Hic boyle bir şey yaşamadım gerçekten.Kır gitsin şerefsizi..
Öncelikle 17 yaşında bir lise öğrencisiyim. Sırf fikir danışmak için üyelik açtım aslında . Her neyse. Ben internetten tanışma olaylarına karşı bir insanım ama olan oldu biriyle tanıştım. Birbirimizi tanıdık baya konuştuk uzun sure ve su an da konuşuyoruz. Bir elmanın iki yarisi gibiyiz tam aranan kişi olur ya onun gibi düşünün. İyi kalpli doğru dürüst temiz bir insan. Her neyse bana açıldı seni seviyorum diyerek bana çıkma teklif ettiVe bende boş değildim ne yalan söyleyim ama aşk gibi değil . Onunla arkadaş olarak sohbet etmek daha çok hoşuma gidiyor ve olması gerekende buymuş aslında. Benden 10 yas büyük bu arada. Ben yaşıtlarıma nazaran daha olgun davranmayı tercih ederim sanırım bu yüzden sevdi beni. Ben bu teklifi biraz da onu kırmamak için kabul ettim gibi oldu. Her neyse ben onu bekar sanıyordum ama evliymiş ve bir de küçük bir k ızı varmış. Saklamış. Ben çok sinirlendim ve resti çektim. Tartışmaya girdim . Bana karısıyla annesinin isteğiyle evlendiğini çocuğun onu başlayacağını düşündüğü için çocuk yaptığını ama hala mutlu olmadıklarını söyledi. Ben inanmadım hak verirsinizki klasik sözler bunlar. Ne yaptı ne ettiyse beni ikna etmeyi başardı ama ben bir şart koydum dedim ki arkadaş olalım istediğinde dertleşelim ama dahası olmaz. BuBu baya konuştu intihardi mintihardi korktum yani. Bende kabullenmis gibi yapıyorum. Ama hic inandırıcı gelmiyo. Yuva yıkanın yuvası olmazmış . Ben bunu istemiyorum.Ne yapmalıyım ? Konuşmayı bitirmeli miyim (ki bitirmek geliyo içimden)? E bitireceksem onu kırmadan nasıl bitirmeliyim. Biliyorum biraz uzun oldu ama zahmet olucak ama okuyup yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden tesekkur ederim..
Teşekkür ederim ama ufak bir yanlış anlaşılma var sanırım ben kendimden büyük kişilerle takılmıyorum hep zaten . Bu ilkti ve son olucak kesinlikle . Sadece olaylara bakış açım biraz daha olgun onu demek istemiştim.Ne yuva yıkması allasen. Adam oltayı atmış birisi gelse diye. Kurban da sen olmuşsun. Bir de bu küçük kısçelerin "yaşımdan olgun düşünüyorum" lafları ne ya? Yaşından olgun düşünme, yaşın kadar düşün. Intihar falan tehditlerini de kaale alma. Yaşıtlarında takıl. 3-5 basamak birden atlayayım derken düşersin sonra.
Aa inanmıyorum . Haberim yoktu diyorum . Nerenizle okudunuz bilmiyorum ama biraz düzgün konuşun. Bu ne böyle. Önceden biraz bakardim buralaraBu 2. Kadin olaylari 17 yaşina kadar indi mi
Allah islah etsin seni de senin gibileri de bi bitemediniz.
Aa inanmıyorum . Haberim yoktu diyorum . Nerenizle okudunuz bilmiyorum ama biraz düzgün konuşun. Bu ne böyle. Önceden biraz bakardim buralara seviye ne kadar düşmüş suna bak
Haklısın. Çok teşekkür ederim .Evli olduğunu saklıyorsa niyeti kötüdür üstelik senden 10 yaş büyük ben de liseliyim yaşımız yakın seni anlamaya çalışıyorum ama bence hiç kırılmasını falan düşünme boşver hiç konuşma bence arkadaş olarak kalman bile sakıncalı olabilir sonuçta adam sana seni seviyorum demiş karısı görse kim bilir ne kadar üzülür sosyal medyadan konuştuysanız englle mesajlarına cevap verme daha karşına kimler çıkar evli çocuklu adama mı kaldın
' nerenizle okudunuz' derken?Aa inanmıyorum . Haberim yoktu diyorum . Nerenizle okudunuz bilmiyorum ama biraz düzgün konuşun. Bu ne böyle. Önceden biraz bakardim buralara
' nerenizle okudunuz' derken?
Okuyabilecek tek bi organim var lakin sizin öyle değil sanirim.
Bilmiyordum derken bilip de tekrar konuşmaya başlayan ve şuan hala ' onu kirmadan nasil ayrilabilirim ' diyen kimdi?
Gayet hakettiğiniz türden konuşuyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?