Yardıma ihtiyacım var nasıl konuşmayı kesicem?

Siyahpapatya06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
15
6
1
25
Hepinize çok tesekkur ederim. O heriftende kurtuldum şükür. Allah razi olsun hepinizden sağolun . Var olun ...

Öncelikle 17 yaşında bir lise öğrencisiyim. Sırf fikir danışmak için üyelik açtım aslında . Her neyse. Ben internetten tanışma olaylarına karşı bir insanım ama olan oldu biriyle tanıştım. Birbirimizi tanıdık baya konuştuk uzun sure ve su an da konuşuyoruz. Bir elmanın iki yarisi gibiyiz tam aranan kişi olur ya onun gibi düşünün. İyi kalpli doğru dürüst temiz bir insan. Her neyse bana açıldı seni seviyorum diyerek bana çıkma teklif ettiVe bende boş değildim ne yalan söyleyim ama aşk gibi değil . Onunla arkadaş olarak sohbet etmek daha çok hoşuma gidiyor ve olması gerekende buymuş aslında. Benden 10 yas büyük bu arada. Ben yaşıtlarıma nazaran daha olgun davranmayı tercih ederim sanırım bu yüzden sevdi beni. Ben bu teklifi biraz da onu kırmamak için kabul ettim gibi oldu. Her neyse ben onu bekar sanıyordum ama evliymiş ve bir de küçük bir k ızı varmış. Saklamış. Ben çok sinirlendim ve resti çektim. Tartışmaya girdim . Bana karısıyla annesinin isteğiyle evlendiğini çocuğun onu başlayacağını düşündüğü için çocuk yaptığını ama hala mutlu olmadıklarını söyledi. Ben inanmadım hak verirsinizki klasik sözler bunlar. Ne yaptı ne ettiyse beni ikna etmeyi başardı ama ben bir şart koydum dedim ki arkadaş olalım istediğinde dertleşelim ama dahası olmaz. BuBu baya konuştu intihardi mintihardi korktum yani. Bende kabullenmis gibi yapıyorum. Ama hic inandırıcı gelmiyo. Yuva yıkanın yuvası olmazmış . Ben bunu istemiyorum.Ne yapmalıyım ? Konuşmayı bitirmeli miyim (ki bitirmek geliyo içimden)? E bitireceksem onu kırmadan nasıl bitirmeliyim. Biliyorum biraz uzun oldu ama zahmet olucak ama okuyup yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden tesekkur ederim..

Son düzenleme:
27 yaşında genç ve güçlü bir erkek 17 yaşında bir kıza aşık olur mu? Yüz yüze görüşmeden bir de..Sen belki de onun küçük kardeşi yaşındasın.. Gerçekten onun hislerinin sahiciliğine inanıyor Musun? Kim bilir senin gibi kaç kızla konuşuyor internetten. Kendi egosunu okşuyor bu vesileyle.
Belli ki samimiyetine inandın ama yanıldın güzel kardeşim! Şuan o kendi eşini aldatıyor hemde seninle! Sende onun bu kirli oyununun bir parçasısın ve hala onu kırmadan Nasıl yapabilirim diyorsun? Bas engeli gitsin ayıptır yahu..

Ne yuva yıkması allasen. Adam oltayı atmış birisi gelse diye. Kurban da sen olmuşsun. Bir de bu küçük kısçelerin "yaşımdan olgun düşünüyorum" lafları ne ya? Yaşından olgun düşünme, yaşın kadar düşün. Intihar falan tehditlerini de kaale alma. Yaşıtlarında takıl. 3-5 basamak birden atlayayım derken düşersin sonra.

Evli olduğunu saklıyorsa niyeti kötüdür üstelik senden 10 yaş büyük ben de liseliyim yaşımız yakın seni anlamaya çalışıyorum ama bence hiç kırılmasını falan düşünme boşver hiç konuşma bence arkadaş olarak kalman bile sakıncalı olabilir sonuçta adam sana seni seviyorum demiş karısı görse kim bilir ne kadar üzülür sosyal medyadan konuştuysanız englle mesajlarına cevap verme daha karşına kimler çıkar evli çocuklu adama mı kaldın

Hic yuzyuze gorustunuz mu
Adresinizi yasadiginiz yeri biliyor mu
Ve en can alici soru elinde fotografiniz var mi
Bakim daha cok kucuksunuz sizin yasinizdaki biri icin 10 yas buyuk demek ucurum oluyor yani evli ve cocuklu biri 17 yasindaki biriyle konusuyor ve israrci davraniyorsa o sapiktir uzak durun size zarar vermesin telefondan engelleyin internette nerden konusuyorsaniz ordanda engelleyin silin hatta o hesabinizi kapatin
Yapmayin cok kucuksunuz oyle annem evlendirdi filan hepsi hikaye uzak durun

Teşekkür ederim ama ufak bir yanlış anlaşılma var sanırım ben kendimden büyük kişilerle takılmıyorum hep zaten . Bu ilkti ve son olucak kesinlikle . Sadece olaylara bakış açım biraz daha olgun onu demek istemiştim.

Haklısın. Çok teşekkür ederim .

Aa inanmıyorum . Haberim yoktu diyorum . Nerenizle okudunuz bilmiyorum ama biraz düzgün konuşun. Bu ne böyle. Önceden biraz bakardim buralara
' nerenizle okudunuz' derken?
Okuyabilecek tek bi organim var lakin sizin öyle değil sanirim.
Bilmiyordum derken bilip de tekrar konuşmaya başlayan ve şuan hala ' onu kirmadan nasil ayrilabilirim ' diyen kimdi?
Gayet hakettiğiniz türden konuşuyorum .

bu kadar sert girmeye gerek yok ki ama..
17 yaşında bir çocuk var karşınızda.. ve evet kandırıldığının farkında ama kırmamaya çalışacak kadarda saf bir çocuk..
kaç tecrübesi olmuştur ki erkekler hakkında ..sizin bizim gibi bakamıyor olabilir olaya zaten akıl almaya gelmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…