- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi Siyahpapatya06
-
Keşke yaşamasaydın şimdi de..kes görüşmeyi ne intiharı hemen başka bi kıza atar oltayı adam mı sandın karşındakini?Nasıl kırıyım ne diyim mesela. Hic boyle bir şey yaşamadım gerçekten.
Arkadaşla yaşımız yakın evet bir yanlış yapmış ama fark ettiyseniz gelen yorumlara karşı üslubu çok kötü.Valla ben utandım onun adına.(Yaptığı yanlışa değil insan sonuçta.Takındığı üsluba)bu kadar sert girmeye gerek yok ki ama..
17 yaşında bir çocuk var karşınızda.. ve evet kandırıldığının farkında ama kırmamaya çalışacak kadarda saf bir çocuk..
kaç tecrübesi olmuştur ki erkekler hakkında ..sizin bizim gibi bakamıyor olabilir olaya zaten akıl almaya gelmiş..
Burda millete laf yetiştirmek için kullandığın aklı kendi iyiliğin için kullanmayi deneOynastigim filan yok hanımefendi beni kendinizle karıştırmayın
Allah aşkina neresi saf lütfen saf demeyin.bu kadar sert girmeye gerek yok ki ama..
17 yaşında bir çocuk var karşınızda.. ve evet kandırıldığının farkında ama kırmamaya çalışacak kadarda saf bir çocuk..
kaç tecrübesi olmuştur ki erkekler hakkında ..sizin bizim gibi bakamıyor olabilir olaya zaten akıl almaya gelmiş..
Allah razi olsun valla . Çok sağol anlayışın için . Lütfen bunları dikkate alın lütfenbu kadar sert girmeye gerek yok ki ama..
Onların üslubu çok mu düzgün sence . Ben hic bu kadar sert tepki beklemiyordum . Eğer kırıcı olduysam da özür dilerim.Arkadaşla yaşımız yakın evet bir yanlış yapmış ama fark ettiyseniz gelen yorumlara karşı üslubu çok kötü.Valla ben utandım onun adına.(Yaptığı yanlışa değil insan sonuçta.Takındığı üsluba)
O zaman sende karisndakilerin senden yaşça büyük olduğunu ve hangi üslupla olursa olsun seni korumak için yorum yaptığını idrak etAllah razi olsun valla . Çok sağol anlayışın için . Lütfen bunları dikkate alın lütfen
+1O zaman sende karisndakilerin senden yaşça büyük olduğunu ve hangi üslupla olursa olsun seni korumak için yorum yapıldığını idrak et
Yoksa o laf soktuğun arkadaş yada biz sapığın birinin eline düşürdüğü, ayrılmassa çok daha büyük zararlar görme potansiyeli olan kişi değiliz
Önemli değil canım bak bu kadar insan aynı şeyi soyluyorlarsa bir bildikleri vardır ve inan tanimadan seni o adamdan daha çok seviyolardir. En azından onun gibi seni kullanma yada zarar verme amacı olmayan insanlarızÇok teşekkür ederim . Kırdigim olduysa affola . Gerginim gerçekten . Sağolun
Allah aşkina neresi saf lütfen saf demeyin.
Yaptiğinin yanliş olduğunu biliyorsa resti çekmiş duyduğunda bidaha neden başlamiş.
Uslubunu zaten konuşmaya gerek bile yok.
Benim nezdimde saf, çocuk terimlerinin karşiliği ne yazikki konu sahibi değil.
Belki ben sizin kadar iyimser düşünemiyorum, bu yüzden akil verme kismini size birakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?