Evet öyleHaftada 3 gün değil mi staj 2 gün okul.
Senin okulun devlet okulu mu ?Artık lise 2 ler de yeni açıldı bizim okulda bence ve öğretmenlere göre hemşire yardımcılığı falan hep aynı şeye çıkıyor
Yok değilSenin okulun devlet okulu mu ?
Yoksa yeni açılan sağlık kolejlerinden değil dimi ?
Bölümün nedir tam olarak.Evet öyle
Hasta ve yaşlı bakım hizmetleri olarak geçiyorBölümün nedir tam olarak.
kesınlıkle katılıyorum kesonlıkle bu yorumu cıddıye alHer zaman meslek lisesi taraftarıyım kardeşimide o konuda yönlendirdim , şayet üniversiteyi kazanamazsanız alternatif olarak bir artı katar size.
AnladımYok değil
anadolu okudum en ıyı lısede ama emın ol senngbı bırı akıl verseydı kesınlıkle saglık okurdumAnadolu
Anadolu lisesine geçerek mi yoksa burdan devam ederek mi
Üniversiteye gitmelisinMerhaba arkadaşlar ben sağlık mesleğe gidiyorum.Ama açıkçası baya kararsızım bunu yapmak istediğim den yardıma ihtiyacım var üniversite ye gitmek istiyorum ama kazanamazsam nolur bilmiyorum açıkçası ben çalışmaya hazırım ama bana bir faydası olmayacaksa çalışmak istemiyorum
Lütfen bir tavsiye verin.
Ders çalışma ya hazırım ama burdan hasta bakıcı veya hemşire yardımcısı olarak çıkacağım ve meslek dersleri şimdiden çoğaldı seneye daha da çoğalacak ve son sene hep staj zaten dersleri okulda görmeyeceğim için.Sonuçta bu okul mesleğe hazırlıyor
O zaman üniversiteden başka çare gözükmüyor.
Anadolu lisesine geçip mi yoksa burdan kazanmaya çalışarakmi?Cevap için teşekkürlerÜniversiteye gitmelisin
TeşekkürlerAnladım
Kızımla aynı yaştasın
O yüzden anadolu lisesine geçiş yapıp üniversite de istediğin bölümü okuman daha mantıklı
Tabi azimliyim çalışır yaparım diyorsan
Anadolu lisesine geçip mi yoksa burdan kazanmaya çalışarakmi?Cevap için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?