Yardıma ihtiyacım var.:(

Herkesin sevişme zevkine kimse karışamaz. Adam sana niye yumuşaksın ben sert sevişiyorum bunun için seni boşayacam diyor mu ?

Erkekler cinselliği seks odaklı mı düşünür?Ben duygusallık bekliyorum.Eşimse biraz daha sert hareketlerle sanki olaya rahatlama olarak bakıyor.Halbuki ben o esnada bile duyguallık, güzel dokunuşlar bekliyorum o ise olaya seks olarak bakıyor.Bıktım ayrılmaya kadar düşünüyorum.Başka bir sorunumuz yok bunun haricinde.Sizce ne yapmalıyım?:KK43:
Hemen ayril hic bekleme senin gibi bekarlarin gittigi cafeye gittiginde tanisip konustugun her kadin senin acabami dedigin olay yuzunden bosanip ortalikta basi bos evsiz kadın oldugunu görürsün...

not: kadun yuva kurucudur yuvayi disi kus yapar atasozü bisuna denilmemistir.zannediyirmusun bizler dört dörtlük evliligimiz var ama sabir ve metanetle hayati idame ettirmeye çalışanlariz..siz esim gece yumusak davran madi diye hemen ayrilmayi dusunenler gibi degiliz

Hemen ayril hic bekleme senin gibi bekarlarin gittigi cafeye gittiginde tanisip konustugun her kadin senin acabami dedigin olay yuzunden bosanip ortalikta basi bos evsiz kadın oldugunu görürsün...

not: kadun yuva kurucudur yuvayi disi kus yapar atasozü bisuna denilmemistir.zannediyirmusun bizler dört dörtlük evliligimiz var ama sabir ve metanetle hayati idame ettirmeye çalışanlariz..siz esim gece yumusak davran madi diye hemen ayrilmayi dusunenler gibi degiliz
Güzel yazmışsınız fakat konuyu açan kişi maalesef bir erkek konu sahibi banlandı

Back
X