yaşım 20 . hani şu yaşımdan dolayı sıkıntı verecegını dusunmuyorum . yanı sadece erkek arkadasımın ismini bılıor. gerısını de bılmıor ama ıstemıorda tanıstırayım dıorm yok hiç oralı değil. sımdı korkuorum da anı beklenmedık tepkı verır dıye.. baska bırı de yok ayrıca dusunmuorda .. cevap ıcın tesekkur ederım..
yaşım 20 . hani şu yaşımdan dolayı sıkıntı verecegını dusunmuyorum . yanı sadece erkek arkadasımın ismini bılıor. gerısını de bılmıor ama ıstemıorda tanıstırayım dıorm yok hiç oralı değil. sımdı korkuorum da anı beklenmedık tepkı verır dıye.. baska bırı de yok ayrıca dusunmuorda .. cevap ıcın tesekkur ederım..
Annenizin böyle davranmasında illaki düşündüğü birşey vardır.20 yaş çok küçük bir yaş değil.
Başka düşündüğü biride yok diyorsunuz ama belli olmaz,yoksa tanımadığı bi insanı neden istemez yada sevgili olayına karşı,görücü usulu evlenmeni istiyor.
Eğer karşınızdaki kişiye güveeniyorsanız,bu ilişkinin arkasında durun zamanla annenizde yumuşayacaktır tabi sizin çabalarınızla.
zaten sadece adını bılıyor anneciğim.. uzakta oturuyor arkadasım hıc gormedı e dolayısıyla da tanımıyorda acaaba diyorum ki beni mi sakınıyor gözünden olabılır mı ??
Annenizin böyle davranmasında illaki düşündüğü birşey vardır.20 yaş çok küçük bir yaş değil.
Başka düşündüğü biride yok diyorsunuz ama belli olmaz,yoksa tanımadığı bi insanı neden istemez yada sevgili olayına karşı,görücü usulu evlenmeni istiyor.
Eğer karşınızdaki kişiye güveeniyorsanız,bu ilişkinin arkasında durun zamanla annenizde yumuşayacaktır tabi sizin çabalarınızla.
kesınlıkle haklısınz.. ALLAH'ın ıznıyle bu ılıskımız evlılıkle son bulacak temennımız bu.. sanırım haklısnz . annem bıraz görücü usulünden yana.. keza öyle düşünmese ekseriyette sonucu böyle doğurmaz.. Annedir sonuçta sakınıyor diye düşünüyorum ama bu seferde olan üzülen ben oluorum.. güzellikle olmak varken neden tarumar oluyoruz ??
kaç yaşındasın merak ettim.birde bazı anneler erkek arkadaş tanıma konusuna pek sıcak bakmazlar.annene fotosunu göster.yüzünü görünce belki fikri değişir.benim annem tanışırdı benden daha çok meraklıydı varmı fotoğrafı fln die sorardı=) iyi yönlerini anlat biraz ve zamana bırak üstemeleme