yardıma ihtiyacım var :(

hıc bır kadın ,boyle bır olayı sakince hıc bırsey olmamıs gıbı anlatamaz .

sakince yazılmıs cumlelerınızden dolayı ,"acaba ben mı fesatım dur bır daha okuyayım

bı kere daha okuyım en ıyısı ben yaa "demekle konunuzu 3 kere okudum .ama konu

anladıgım gıbıymıs .sakinliginiz enteresan :ssz:

Erkek arkadaşınız normal değil,sizde ondan aşağı kalır değilsiniz
Size bu isteğini söylüyor,sizde suratına tükürüp ayrılmıyosunuz :53:

Bir erkeğin birden bire pat diye kız arkadaşına bu tür bir teklifte bulunacağını düşünmüyorum.Sizin ilişkiniz de ufak tefek fantezi oyunlarının ardından gelişmiş sende de belli bir rahatlık sezmiş ki bunu söylemiş.Normal bir ilişkide ona baktın buna baktın kıskançlığı yaşanırken siz aşmışsınız demek ki bu problemleri
sağlama yoluna girmişsiniz.

hıc bır kadın ,boyle bır olayı sakince hıc bırsey olmamıs gıbı anlatamaz .

sakince yazılmıs cumlelerınızden dolayı ,"acaba ben mı fesatım dur bır daha okuyayım

bı kere daha okuyım en ıyısı ben yaa "demekle konunuzu 3 kere okudum .ama konu

anladıgım gıbıymıs .sakinliginiz enteresan :ssz:

bende ayni seyi kendim icin biran dusunmusdum :ssz:

Böyle saf ve vurdum duymaz bayanlarımız olduğu süre içinde, bu gibi olaylarıda duymak oldukça mümkündür:::)) Allah yardımcımız olsun nereye gidiyoruz bende bilmiyorum...

son zamanlarda konular üzerinde düşündüğümde nee kadarda exstra large
yaşamlar olduğunu görüp halime şükrediyorum..
Rabbim binlerce şükür..:3:
beni ve çevremdekileri doğru yoldan ayırmadığın için:34:

''bana sırf bu konudan dolayı bana soğuk yapıyor diye bende ondan uzaklaşıyorum ''
Yani arkadaşlarınıza baktığını farkediyorsunuz, sonrada teklifinde bulunuyor ve siz bundan değil size soğuk davranıyor diye mi uzaklaşıyorsunuz ?
Hala ayrılmadıysanız demek ki hazmedeceğinizi biliyor ki böyle bir teklifte bulunmuş.
..

Dün gece açılan ne çok tuhaf konular olmuş ? İnsanların eğlence anlayışı ne çok değişmiş ?

istersen hangisiyle birlikte olacağını da arkadaşlarının arasından sen seç

benim istediğimi yaptı diye mutlu olursun belki :ssz:

Benim midem fena halde bulandı.:19::19::19:

Neye üzülüceğiniz ortada bu kişiye harcadığınız gecen zamana üzülün sadece ve arkanıza bile bakmadan uzaklaşın o iğrenç adamdan.

Son düzenleme:
valla bende söyleyecak birşey bulamıyorum.. böyle bi durumdan sonra nasıl hala ona erkek arkadaş sıfatını yakıştırabiliyosunuz ve bana soğuk davranıyo diyebiliyosunuz?
birdaha yüzüne bakmayımdüşünüyorsunuz yani öylemi?

Ne kadar doğru bilemiyorum konu ama doğruysa eğer;

Hala birlikte misin bu adamla pardon adam müsvettesiyle...:53:

Back
X