yardima ihtiyacim var.

rarip

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
165
3
0
Bolu
kizlar merhaba,yaklasik 2009 yilindan bu yana cok kotuyum,yolumu kaybettim.cikamaya calistikca daha cok battim.su an kendimi yaptiklarimi anlayamiyorum.yasamimda ki herkes cikarci,bencil geliyor, el birligiyle yasamimi mahfettiklerini dusunuyorum,ne gelecekten umidim var,ne kendime guvenim var,ne birtek insana saygim sevgim var.oyleki cogu zaman odamdan cikmiyorum. hayatla tek bagim ictigim sigaram.bu durumdan nasil kurtulabilirim.

canım seni bu kadar çıkmaza sokan umutlarını kıran olay ne yani çevrendeki insanların davranışları olamaz bu..

Ruhunun ilaci sensin.. Kimsenin hayati dort dortluk degil ve herkes kotu insanlarla karsilasiyor. Bu durumu kabullenmen ve acilen sosyallesmen lazim canim. O sigaradan cok daha iyi dostlar var disarda umudunu ve inancini kaybetme. Ruhunun ilaci odaya kapanmak degil demek ki bu durumdan rahatsizsin. Seni mutlu eden seyleri sýrala. Birer birer yapmaya basla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…