• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacim var :-(

183'ü arayın. Derdinizi anlatın yardımcı olacaklardır.

Ayrıca arkadaş yok öyle ben bebeği istemiyorum deyince işin içinden sıyrılmak, şikayet et dava et DNA testi yapılır eşek gibi de maddi olarak babalık yapacak. Manevi açıdan bir şey demiyorum konu gerçekse bahsi geçen adam adam olsa sen burda olmazdın zaten

Ben inandim sana nedense. Durumunu bastan bir anlat. Akil akildan ustunmus bir cikis yolu bulunur elbet.

Güzel kardeşim yazsana her şeyi, ne yaşadın? neden babası sahip çıkmıyor?
bunları açık açık anlat da insanlar sana yol göstersin..

Biraz gec gelmemis mi akliniz basiniza? Gerci suan yaptiginizda akillica degil ama... Olmus artik ama yinede demeden gecemiycen, madem zorluk olacak neden bu halti yersiniz, hadi yediniz neden korunmazsiniz? Simdi klasik korunduk ama oldu iste gelir, sizin gibi korkaklar on kat daha fazla korunmasi lazim... Babasindan maddi destek isteyin, tek basiniza yapmadiniz ya bu bebegi... Allahim o masumun yaninda olsun insallah...:KK14:

Düzgünce anlat bakalım sen bir derdini açık net olarak
Öğrenciyim sadece el isi yapabilir satarım şu an babası istemiyor dengesizce davraniyor aldırmak istedim fakat geç kalmıştim onceden çalışıyordum ama şu an çalışamıyorum

Evet gerçekten bilmiyorum bileniniz varsa bilgi versin lütfen
İnternetin olanaklarını insanlara duygu sömürüsü yapmak ve yapacakları olası yardımlar karşılığında ne olduğu meçhul karşılıklar ödeyeceğinizi iddia etmek yerine en başta hakkınızı nasıl aramanız gerektiğini öğrenmek için kullanın. Bi de öğrenciymişsiniz, ayıp gerçekten.

Ortada bi baba varsa "Ben bu bebeği istemiyorum, kabul etmiyorum" diyemez, dava açar hakkınızı ararsınız. Yapmanız gereken ilk şey bu. Ki olay da zaten aileye sirayet etmek durumunda, bundan kaçabileceğinizi sanmıyorum.

Sen sığınma evleri ile görüş biz şimdi senin gerçek olup olmadığını nasıl anlayıp nasıl yardım edebiliriz
Daha okuyormuşun hayat senin için kolay olmayacak ama sığınma evinde ki avukatlar Yapacakları yönlendirmelerle seni tehlikeden korurlar
Bebeği saklamak için kullandıkların her neyse doğumda seni sıkıntıya sokabilir ya da doğum sonrası sağlık sorunları yaşayabilirsiniz ikinizde
Ailen kabul etmeyecekse o evden ayrılman en doğru olamı
Babasına da davanı aç yapmışsınız bir yanlış o da yaptığının bedelini ödesin...

İnternetin olanaklarını insanlara duygu sömürüsü yapmak ve yapacakları olası yardımlar karşılığında ne olduğu meçhul karşılıklar ödeyeceğinizi iddia etmek yerine en başta hakkınızı nasıl aramanız gerektiğini öğrenmek için kullanın. Bi de öğrenciymişsiniz, ayıp gerçekten.

Ortada bi baba varsa "Ben bu bebeği istemiyorum, kabul etmiyorum" diyemez, dava açar hakkınızı ararsınız. Yapmanız gereken ilk şey bu. Ki olay da zaten aileye sirayet etmek durumunda, bundan kaçabileceğinizi sanmıyorum.

Ah ne güzel dediniz ki ben konu sahibine inanmaya başlasamda açık net yazmadığı için şüphelenmeden duramıyorum belki babası bile belli değildir belki birine yıkmaya çalıştı adam uyandı rabbim o bebeğin yanında olsun aklıma çöpe vs doğduktan sonra atılan bebişler geliyor :'(

yardımcı olacak ınsanlar nereye kadar yardım edebılır kı?
1 yapılır
2 yapılır
peki ya sonra?? kalıcı çözumler bulmalısın
allah yardımcın olsun ;)

bulunduğunuz ilçe kaymakamlığında olan sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına başvurunuzu yapın talebiniz doğrultusunda maddi şartlarınız incelenir ve buna göre maaş ve ya sığınma evine yerleştirilmenizi sağlarlar. kesinlikle ilgilenilirsiniz.

Ah ne güzel dediniz ki ben konu sahibine inanmaya başlasamda açık net yazmadığı için şüphelenmeden duramıyorum belki babası bile belli değildir belki birine yıkmaya çalıştı adam uyandı rabbim o bebeğin yanında olsun aklıma çöpe vs doğduktan sonra atılan bebişler geliyor :'(

Ben de "doğurup terk etmeyeceksen ailen nasılsa öğrenecek, bari en baştan konuş" falan yazıyordum, elim varmadı.

Ben samimiyetsizlik seziyorum, umarım ki yalandır konu.

Ailene anlatmaktan başka çaren yok evden nasıl ayrılacaksın kaçmayı mı düşünüyorsun? Bu arada kaç yaşındasın konu sahibi?

Annene soyle bu gizlenecek bisey degil sonucu ne olursa olsun
Ailen yapissin babasinin yakasina
Alemin kizlarini hamile birakip birakip rahatca hayatina devam edemez
Bu tek basina halledebilecegin bi durum degil
Ailen er ya da gec ogrenecek bunu bil

Ben de "doğurup terk etmeyeceksen ailen nasılsa öğrenecek, bari en baştan konuş" falan yazıyordum, elim varmadı.

Ben samimiyetsizlik seziyorum, umarım ki yalandır konu.

Var mı bişeyler konu sahibinde açık olamıyor inş yalandır

Back
X