• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacim var :-(

Arkadasim herseyi en bastan anlatsana boyle nasil yardimci olunabilir ki ayrica da bende inandim sanki... arkadaslar yarin birgun haberlerde bebegini camdan atan anne yada wc de doguran anne haberini duymak istemiyorsak biraz yapici olalim. Eger gercekse bu olay o bebisin hicbir sucu yok unutmayalim kadin siginma evlerine basvurabilirsin bence de en mantiklisi bu

modern dilencilik gibi birşey bu yaptığın

buradan nasıl bir çözüm bulunabilir ki:KK43:

Konu sahibi sorulara cevap verirsen yardımcı olabiliriz belki

Ben isteyerek olmadi aslında olan oldu aldırmak istedim fakat olmadi ve hamilelik döneminde iki kez zehirlendim kanamamda oldu ailemem acamam babası istemiyor sonradan bebeğinde durumunu etkiler zaten çalışmayan biri ne isteyebilirim ki ailesine dedim bakarız diyorlar ama arayinca cevap vermiyorlar onlar dogsun bak buyur Sonra gel hazıra konmak istiyor bende bunu istemiyorum kendime kimsenin olmadigi bi hayat kurmam gerek ama Iste çalışıyor olsaydım şu an çalışamıyorum Iste hiç bi ise de kabul etmiyorlar

Ailenizden nasil sakliyorsunuz bu durumu yac kacti bu arada ? Bu adam evli falan mi yada serserenin teki mi size zorla mi sahip oldu ?

Evlatlık bebek arayan insanlar var, doğurduktan sonra bakamayacak gibisiniz, verin. Karşılığında doğurana kadar maddi destek ve kalacak yer istersiniz.

Link veremiyoruz sanırım, googlea evlatlık arayanlar yazın.Bebek de bu hamile kız da ortada kalmasın diye aklıma böyle bir çözüm geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben isteyerek olmadi aslında olan oldu aldırmak istedim fakat olmadi ve hamilelik döneminde iki kez zehirlendim kanamamda oldu ailemem acamam babası istemiyor sonradan bebeğinde durumunu etkiler zaten çalışmayan biri ne isteyebilirim ki ailesine dedim bakarız diyorlar ama arayinca cevap vermiyorlar onlar dogsun bak buyur Sonra gel hazıra konmak istiyor bende bunu istemiyorum kendime kimsenin olmadigi bi hayat kurmam gerek ama Iste çalışıyor olsaydım şu an çalışamıyorum Iste hiç bi ise de kabul etmiyorlar
mesajlarımızı okumuyorsun heralde sana yapabileceğin seyleri yazdık bunları uygularsan sorun kalmaz burdan iban verip hesabına para mı yükleteceksin insanlar fikirler sunuyor sen hala kendin çalıp kendin oynuyorsun yani dinlemeyeceksen neden soruyorsun ki ?
yoksa istediğin cevaplar bunlar değil miydi?
Allah yardımcın olsun bende bu konuyu bildiririm...

23 yasindayim aileme os için gidecegim diyecem söylersem ailem beni kabul etmez bir daha da benimle konuşmazlar

Bence adminlerle iletişime falan geç hamile olduğun kanıtlansın ona göre bir şeyler yapılir,benim aklıma bu geldi.Ama bir siteden yardımisteyecek kadar durumun yoksa,bu çocugu nasıl büyüteceksin diye de düşünmedim değil.

bak kadınlar kulubune kadar uye olabiliyorsan bimer e de başvuru yapabilirsin

mesajlarımızı okumuyorsun heralde sana yapabileceğin seyleri yazdık bunları uygularsan sorun kalmaz burdan iban verip hesabına para mı yükleteceksin insanlar fikirler sunuyor sen hala kendin çalıp kendin oynuyorsun yani dinlemeyeceksen neden soruyorsun ki ?
yoksa istediğin cevaplar bunlar değil miydi?
Allah yardımcın olsun bende bu konuyu bildiririm...
Yardım derneğine baktım yarin gidip görüşecegim ama onlar kocasi tarafından şiddet görenler Icin dgl miydi

Yardım derneğine baktım yarin gidip görüşecegim ama onlar kocasi tarafından şiddet görenler Icin dgl miydi
hayır alakası yok şiddet ile ilgisi sosyal yardımlaşma ihtiyacı olan herkesin maddi durumunu inceler. sen bir başvur

tabiki yasal değil

Doğacak bebek iyi imkanlarla doğar, kız da sürünmekten kurtulur diye düşündüm.Amerika'da hamile kalan liseli kız öğrenciler yapıyor, emsali olmayan bir uygulama değil.

Evet bu kız bir hata yapmış , hata yaptı diye hatasını sürünerek ödemesine gerek yok.Bebeğin akıbeti belli ne yazık ki,bence kıza çare gerek.

Taşıyıcı annelik yasal değil, ama burda öyle bir durum yok.

Son düzenleme:
Back
X