- 23 Ağustos 2012
- 51.475
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.603
- 898
Linl açılmıyor
linkteki boşlukları birleştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Linl açılmıyor
o zaman yasal olmayan birşryi önermek yanlışTabi ki değil ama doğacak bebek iyi imkanlarla doğar, kız da sürünmekten kurtulur diye düşündüm.Amerika'da hamile kalan liseli kız öğrenciler yapıyor.
Bunun hapis cezası falan var baya baya yasal degil yani.Bir de site üzerinden yapılıyor.onun yerine sosyal hizmetlere verilmesi de aynı işi görür benceo zaman yasal soyan birşryi önermek yanlış
Ne yasal dgltabiki yasal değil
dimBu yasal bir şey değil diye biliyorum ben yalnız
Ewet yeterince moralim bozuk bu şekilde bi bebeğim olacağını düşünmemistim hayatin ne kadar kötü insanların acımazligini bu bebekle anladımArkadasim herseyi en bastan anlatsana boyle nasil yardimci olunabilir ki ayrica da bende inandim sanki... arkadaslar yarin birgun haberlerde bebegini camdan atan anne yada wc de doguran anne haberini duymak istemiyorsak biraz yapici olalim. Eger gercekse bu olay o bebisin hicbir sucu yok unutmayalim kadin siginma evlerine basvurabilirsin bence de en mantiklisi bu
Yasal işlem olmadan bebek degiş tokusu yasal degil.Kimliksiz bebek napacak büyüyünce? Birsürü yasal yolla çözüm var bence onlara başvurNe yasal dgl
Him anla
dim
Ewet yeterince moralim bozuk bu şekilde bi bebeğim olacağını düşünmemistim hayatin ne kadar kötü insanların acımazligini bu bebekle anladım
zaten bu bebek ticaretine kadar gider.Yasal işlem olmadan bebek degiş tokusu yasal degil.Kimliksiz bebek napacak büyüyünce? Birsürü yasal yolla çözüm var bence onlara başvur
Onlarin hepsini yaptım isteyerek olan bişey dgl hamilelik doneminde de iki defa zehirlendim ve kanamamda vardi yargısiz infaz yapmayın yarin öbür gün sizde anne olablrsiniztüh tüh tüh.... 2 dakikalık zevk için gidecek yine bir can.... çocuk esirgeme kurumuna.... ( diğer kötü koşulları hiç söyleyemiyorum bile) kahretsin.... şu bo..ku yemeyi biliyorsun da korunmayı nasıl bilmiyorsun... bırakın korunuyorduk laflarını, prezervatife ne kadar güveniyorsun evli değilsin, git bide ertesi gün hapı al, git bi kan tahlili yap.... evlilik dışı bu ne çözümsüzlük....
Benim ailem olmaz tam tersi sokağa bile atarlar galiba mecburren vermek zorundayim :-(Nedense benim de inanasım geldi.
Benden 2 yaş küçüksünüz, yaşadığınız şeyleri ancak tahmin edebiliyorum ki benim ailem arkamda olurdu, sizin ailenizin haberi bile yok.
Öncelikle sığınma evlerine başvurun. Önünüzde doğuma kadar 3 ay var, bir şekilde hallolur ama asıl mesele doğumdan sonrası.
Çocuk esirgemeye mi vereceksiniz?
Müge anlıda vardı böyle bir olay.kadın doğurup doğurup bebekleri satıyormuş sonra durumu düzeltmiş tutturmuş geri alıcam bebegimi diye,alan aile perişan..neler var yani,toz pembe bakmamak lazimzaten bu bebek ticaretine kadar gider.
Malesef gerçekkonunun gerçek olmamasını o kadar istiyorum ki.
Ailenle kalıyorsun ailenin haberi yok,6 aylık göbeği nasil farketmiyorlar?Ailemin haberi yok olsa zaten kabul etmezler
Bu yasal bir şey değil diye biliyorum ben yalnız
tabiki yasal değil
Yalnız kişilerarası anlaşma yapılarak bebek evlatlık verilebiliyormuş, öyle yazıyor internette.Tabi ki değil ama doğacak bebek iyi imkanlarla doğar, kız da sürünmekten kurtulur diye düşündüm.Amerika'da hamile kalan liseli kız öğrenciler yapıyor, emsali olmayan bir uygulama değil.
Evet bu kız bir hata yapmış , hata yaptı diye hatasını sürünerek ödemesine gerek yok.Bebeğin akıbeti belli ne yazık ki,bence kıza çare gerek.
nasıl bi kadın yha ben kaç aydır bakmak Icin bu halimde çalışmak istiyorum ama olmuyo verdikten Sonra niye o çocugun hayatini mahvediyor ki verdin bi kere görmek Icin belki olablr ama verdikten Sonra hayatini bozmaman lazim gerçek anne böyle yapar uzaktan mutlu iyi olması bile yeter benceMüge anlıda vardı böyle bir olay.kadın doğurup doğurup bebekleri satıyormuş sonra durumu düzeltmiş tutturmuş geri alıcam bebegimi diye,alan aile perişan..neler var yani,toz pembe bakmamak lazim
Bir de annelik ile ilgili konuşuyorsun ya ağzım açık kaldı.Benim ailem olmaz tam tersi sokağa bile atarlar galiba mecburren vermek zorundayim :-(
mahkeme kanalıyla ama.Yalnız kişilerarası anlaşma yapılarak bebek evlatlık verilebiliyormuş, öyle yazıyor internette.
Farklı şeylerden mi bahsediyoruz acaba?
Benim okuduklarıma göre iki aile anlaşıp, mahkeme kanalıyla bebeği alabiliyormuş.