• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacim var :-(

Yalnız kişilerarası anlaşma yapılarak bebek evlatlık verilebiliyormuş, öyle yazıyor internette.
Farklı şeylerden mi bahsediyoruz acaba?
Benim okuduklarıma göre iki aile anlaşıp, mahkeme kanalıyla bebeği alabiliyormuş.

Benim de duyduğum o şekilde, evlatlık arayan insanlar da çocuğu o şekilde alıyor zaten. Mutl<ka evlat edinme işlemi oluyor.

Onlarin hepsini yaptım isteyerek olan bişey dgl hamilelik doneminde de iki defa zehirlendim ve kanamamda vardi yargısiz infaz yapmayın yarin öbür gün sizde anne olablrsiniz
kesinlikle yargısız infaz yapmıyorum... konunuzun içeriğini zaten bilemiyoruz... ortada sadece hamile bir bayan görüyoruz... çocuğun babasına ne şekilde ne cezalar uygulanır... yada sizin hamileliğiniz karşılıklı bir ilişki sırasında mı oldu onu da bilemiyorum... yaşınız küçük... ve bu çocuktan kurtulmak istiyorsunuz... çünkü bebeğinize bakabilecek şartların hiçbirisine sahip değilsiniz... ve ben bir anneyim.... anne olduğum içinde... sizin bebeğinizin başına gelebilecekleri kendi çocuğumun üzerinden düşünerek üzülüyor ve sinirleniyor... ve dayanamıyorum.... sonuç olarak tabiki ortada bir gerçek var... evet bunu da yani durumunuzu da kabul ediyorum... inanmak istiyorum... keşke elimizden bir şey gelse... ama bir gerçek daha varki... o bebek sizin elinizde nasıl bir geleceğe sahip olacak sorusu.... çünkü siz her koşulda yetersizsiniz... ve 3 ay içerisinde bir mucize olması gerekiyor... bu bebeğe düzgün bir hayat yaşatabilmeniz için... Allahtan ümit kesilmez ve inşallah o 3 ay içerisinde o mucize gerçekleşir... siz hayatınızı devam ettirirsiniz her koşulda... ama o doğacak olan bebek ne şartlarda yaşayacak ve büyüyecek... bizler gibi bir yetişkin olacak... neler yaşayacak....

İki kere zehirlenmissiniz ve kanama gecirmissiniz bunu ailenizden nasil sakladiniz? Diyelim ki aileden uzak dogurdunuz , bebege siz baktiniz bi ömür bunu nasil sakliycqksiniz? Hadi evlatlik verdiniz, nasil verebileceksiniz? Diyelim verdiniz vicdaniniz nasil rahat edicek? Bi ömür böyle bi olayla nasil yasiyacaksiniz? Eger gercekse, ailenize söyleyin, red etseler biler en azindan olay aciga cikar, babasini sikayet edin aileside biliyomus zaten, hic olmadi maddi destek vermek zorunda kalirlar... Bu kadar kolay mi yaaa bi masumu ordan oraya itmek... Yazik günah... Bunlari bastan dusüncektiniz babasi istemiyorsa istemiyor bari siz artik yaptiginiz arkasinda durup yavrunuza sahip cikin... Biton öneri geldi uygulayin birini...basvurun siginma evlerine...:ssz:

Yalnız kişilerarası anlaşma yapılarak bebek evlatlık verilebiliyormuş, öyle yazıyor internette.
Farklı şeylerden mi bahsediyoruz acaba?
Benim okuduklarıma göre iki aile anlaşıp, mahkeme kanalıyla bebeği alabiliyormuş.
Öyle olunca mesela anne gelip 10 yıl sonra çocuğu alabiliyor,böyle bir hakkı var..Kim cesaret eder yani,sonu çok büyük acı da olabilir.

Bebeği evlatlık vermeyi düşünmüyorsun sanırım ama ünv okuyup bitirenler bile çok zor iş buluyor sen nasıl bulacaksın daha okul bile bitmemiş 3 ay sonra doğumun olacak...
Verdiğim numarayı ara mutlaka
Bebeğin evlatlık verilmesi için ise prosedürler var onlara uygun olarak da bir değerlendirme yapabilirsin belki kısa süreliğine iş bulup durumunu ayarlanana kadar bırakırsın sonra alırsın

Ya yapmayın Allah Aşkına 2015 yılındayız kadınlar Kulübü'ne girip yardım istemeyi bilen, böylesi bir durumda kendisine devletin ne gibi imkanlar sunacağını , o baba olacak adamın burnundan nasıl fitil fitil getireceğini de bilir.
Üstelik 23 Yaşında okuyan bir insan lise de okumuyordur herlde üniversite eğitimi alıyodur ve yeterince bilinçlidir.
Bilmiyorsan da Öğren konu sahibi elinin Altında internet var. TV Ler hergün bangır bangır bağırıyor devletin imkanlarından. Çocuk ticaretini düşünmek nedir Allah'ım deli olucam !

Nasl insan
nasıl bi kadın yha ben kaç aydır bakmak Icin bu halimde çalışmak istiyorum ama olmuyo verdikten Sonra niye o çocugun hayatini mahvediyor ki verdin bi kere görmek Icin belki olablr ama verdikten Sonra hayatini bozmaman lazim gerçek anne böyle yapar uzaktan mutlu iyi olması bile yeter bence
Gerçek anneliktenmi bahsediyorsun sen bide başkasının ne yaptığına kafa calistircagina oturda bi o yavrunun senin gibi bi annesi varken neler gelecek başına onu dusun daha dogurmadan kime versem derdindesin

Bu sitede yasal prosedürler içersinde manevi destek verilebilir ama maddi destek veya bebeği evlat edinecek insanlar arayamazsınız.
Bebeğinizi doğurup Çocuk Esirgeme Kurumu'na başvurunuz.

Back
X