Yardima ihtiyacim var :( ..

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
merhaba kizlar..

benim 2,5 yasinda bir kizim var.
herkes bana arkasindan birtane daha dogur diyor.
ama ben biraz korkuyorum ikisine yetisemem ve yetemem diye.
destekcim hic yok kayinvalidem kayinbabam esimin kardesi vs hic kimse yok bende tek cocugum esimde annemde cok uzakta tek basimizayiz.

ne yapmam gerekiyor bilmiyor allah nasip ederse 1 evladim daha olsun istiyorum ama cok zorlanmadan olsun hersey istiyorum cunku kizim baya yaramaz cani sagolsun..

simdi ben suanda 24 yasindayim bu sene kışın kizim 3 yasina girecek allah izin verirse..

ne yapsam bilemiyorum aslinda henuz hicte istekli degilim..

en uygun kizim kac yasina girince dogurmak olur kizlar?

kac yaş aralari olursa iyi olursa iyi olur kizlar ?

ben nedense cok erken diye dusunuyorum kizlar hic dinlenmeden arka arkaya baya yorucu olur diye dusunuyorum ne diyorsunuz kac yaş arasi iyi olur?

tecrubelerinizi ve yorumlarinizi iyi veya kotu hepsine acigim kizlar

Ayni durumdayiz sadece benim kizim bir bucuk yasinda. Ama yapmamaya karar verdim. Yardimci olan kimse yok ve hamilelik döneminde yataktan kalkamiyorum. Insan istiyor iki tane olsun beraber büyüsün diye ama napalim yardim eden olmadan cok fazla zorlanip sinirlerimi yipratmak istemiyorum. O halim hem bana hem esime hem de cocuguma zarar olur.
Biz de bekleyelim madem, herkes ayni sekilde cocuk yapmak zorunda degil. Sartlar farkli cünkü.
Bana kalsa sen de bekle derim. Yorucu oluyor bagirip cagirarak yavrularim büyüsün istemiyorum. Anne mutlu olsun cocuklar da öyle =)

cnm daha cok gencsın kendini hazır hısettıgınde evett yeterım yetısırım dıye kendıne guvendıgınde yapmaya karar ver bence ..

yaşın çok genç çocuğun da küçük kucak çocucuğu gelsin 5-6 yaşına istersen o zaman yaparsın 2. bebeği.sırf insanlar söylüyor diye çocuk mu yapılır?sakın...ne zaman hazır hissedersen o zaman düşünürsün kime ne senin özelinden..

Ayni durumdayiz sadece benim kizim bir bucuk yasinda. Ama yapmamaya karar verdim. Yardimci olan kimse yok ve hamilelik döneminde yataktan kalkamiyorum. Insan istiyor iki tane olsun beraber büyüsün diye ama napalim yardim eden olmadan cok fazla zorlanip sinirlerimi yipratmak istemiyorum. O halim hem bana hem esime hem de cocuguma zarar olur.
Biz de bekleyelim madem, herkes ayni sekilde cocuk yapmak zorunda degil. Sartlar farkli cünkü.
Bana kalsa sen de bekle derim. Yorucu oluyor bagirip cagirarak yavrularim büyüsün istemiyorum. Anne mutlu olsun cocuklar da öyle =)

cnm daha cok gencsın kendini hazır hısettıgınde evett yeterım yetısırım dıye kendıne guvendıgınde yapmaya karar ver bence ..

yaşın çok genç çocuğun da küçük kucak çocucuğu gelsin 5-6 yaşına istersen o zaman yaparsın 2. bebeği.sırf insanlar söylüyor diye çocuk mu yapılır?sakın...ne zaman hazır hissedersen o zaman düşünürsün kime ne senin özelinden..

kizlar sagolun allah razi olsun icime su serptiniz..

her kafadan bir laf olunca ornek alabilecegim bi akrabamizda olmayinca korktum bende size danismak istedim icimi rahatlattiniz sagolunkizlar..

bende henuz erken gibime geliyordu cunku kizim bana muhtac henuz onu yariyolda birakmis gibi olucam

Herksin dediğine bakma... O herkes gelip bakmayacak senin çocuklarına sen bakacaksın :)
Benim oğlum 4,5 yaşında bana da yap diyorlar ama çalışıyorum evim yok kiradayım 2 çocuğa kim bakacak onu da desinler...
Ben kimsenin dediğine bakmıyorum sende öyle yap bence..

X