Ben 20 sevdicegim 23 yaşındaYaşınız kaç ? Küçükseniz eğer erken deyip dikkate mi almadı acaba.
Araya başkalarını karıştırmasaydınız keşke direk siz konuşsaydınız babanızla. Neden böyle yaptığını da sorarsınız.Ben 20 sevdicegim 23 yaşında
Ilk ben anlattim babama konustugum biri var baba baskasindan duymani istemem benden duy seninde saygi duyacagini bildigim için anlatmak istedim dedim ben öyle diyince nereli dedi memleket falan anlattim tanışın baba dedim orda kizmaya başladı bende daha birsey demedim karsi cikmasini gerektiren birsey yok aslinda işi gücü yerinde saygin düzgün bir ailebabaniz neden boyle davraniyor net bir sebebi varmi sizi baskasina dusunuyor olabilir.bence siz babanizin karsisina cikip baba sen bilirsin dusuncelerin benim icin cok onemli ancak bende gelmelerini tanismanizi nasil insanlar olduklarini babam olarak anlamani istiyorum de.bak nasil yumusar
Bence yaşlarınız cok genc niye acele ediyosunuz bi kaç sene daha sürdürün ilişkinizi ha istiyosanız babanızla konuşup ona neden böyle yaptığını sorunDemek ki baban istemiyo siz konuşun ilk önce bu konuda ne düşündüğnü sorun en iyisi bence
Düsüncelisin tesekkur ederim :)Ver babanın numarasını biz arayalım
Walla başka bişey gelmedi aklıma
Meslek edinme olarak acik ogretimden unversiteye devam ediyorum ben babam kanser hastasi cok sıkıntiya girmesin diye boyle bir yol buldum kendiside zaten uzakta olmaz derdi gecenlerde anneme dunya gözu ile iki evladiminda mutlulugunu goreyim demis ama konusmak icin konu olunca katilasiyor zaten her zaman bana seni 22 yaşından once gelin etmem demisti birde ayri buyudum babamdan biraz duskunlugude fazlaOnu bunu boşver canım insanlar her zaman her koşulda hep diyecek bişeler buluyolar zaten bence de meslek edin yaşın genc hiç tanışmasınlar gerisi gelir diye düşüyorum bırak böylece kalsın ilişkini devam ettirebilirsin ciddi bi yola girme derim ayrıca sevgilinin de yaşı küçük ya
Kaybetme korkusu dusuncesinde haklısın zaten ben babamdan boyle bir konuda anlayis bekleyemiyorm sonucta hepsinden once bir kız babasi cokk tesekkurler amin butun hastalarimiza insallahBelki sizi kaybetme korkusuna kapılmıştır bir de hastaymış zaten bu psikolojiyle olabilir yani bu konunun üzerine gitmeyin derim yine de bu arada Rabbim şifalar versin cok gecmiş olsun ya
Bugün geldiler, üç buçuk saat oturdular babam başta kabul etmek istemedi sonra içeri aldı baya konuştular tanıştılar en korktuğum günü mutlulukla atlattımsizden düşünce yardımı istemistim sonucunu yazmasam olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?