Yardıma ihtiyaçım var

fatima-bsnff

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
14
26
3
36
7 yıllık evliğimi bitirdim... 3 tane çocuğum var en büyük sebebim şiddet ve artık dayamadım ve bitti.
Almanya'da yaşıyorum. Neler yapabilirim bilmiyorum herşey avukat hallediyor ama bana bır sürü kağıtlar geliyor anlayamıyorum. Deli oluyorum. Bana yardımcı olabılırsenız sevırım. Çok fazla tercüman aradım hepsı çok fazla meblağ ıstedıler benım Şuan verecek param yok.

Burada Almanya'da yasayan ve orada yasayip burada hayatini surduren cok kisi var. Umarim en kisa surede bulursunuz.

lingen TopraKahveBob Bu arkadaslar benden cok cok daha fazla biliyorlar, yardimci olabilirler diye etiketledim.
Almanya da turkce bilen avukatlar oluyor, en azindan kagitlarin icerikleri hakkinda sizi bilgilendirebilir.

Ben okudugumu anlarim, anladigimi sizede anlatirim isterseniz gonderebilirsiniz.
Acilse hemen donus yapamayabilirim bir hafta yokum buralarda. Kolayliklar diliyorum.

Hatunlara bak hatunlara!Kulturleri ile seni suya goturur susuz getirir.
Bende almancaya yeni basladim. Keske yardim edebilseydim.

Kağıtların okunaklı fotoğrafını çekip yükleyin buraya, birileri bakar, size içeriği söyler kaba taslak . Ama yaşadığınız bölgeyi/şehri de söyleyin ki, oralardan birileri, fiziksel olarak gidip nereden danışmanlık alabileceğinizi yazsınlar size .

Öte yandan, siz anlaşacak kadar dil bilmiyorsanız, avukat da Almansa, size avukatı kim buldu ? Aracılık yapan her kim ise, evraklar hususunda yardımcı olamıyor mu ? Avukat Türkse, size yardımcı olmuyor mu ?

Avukatla temsil ediliyorsanız, sizin adresinize evrak gelmesi de pek makul değil. Yazdıklarınız biraz daha açıkayıcı olsa, daha net bir şeyler söyleyebilir insanlar belki.

Belediyeye falan basvurdunuz mu tam kanunları bılmıyorum ama devlet tercuman tahsıs etmıyormu ? Cevrenızde yokmı yardımcı olcak konu komşu ?

Son düzenleme:
Ben yardimci olmaya calisirim

Çeviri sitelerinden yardım alsanız olmazmı.googleda bununda çaresi var.bi deneyin bence

Diakonie kuruluşundan ve Frauenhaus`dan yardım alabilirsin onlar birçok şeyle ilgileniyorlar, devletten yardım alıyorsan, ki çalıştığını sanmıyorum sana ücretsiz avukat ve tercüman da bulurlar....
Özellikle Frauenhaus`a başvurup şiddet yüzünden bosaniyor olduğunu söyle bak nasıl yardım ediyorlar

Jugendamt 'i da okumustum ben burda bir yerde. Bu konuda yardimci oluyormus diye. Elisya avukat tanidiklarina sorsan ya da belki kendin biliyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…