- 28 Şubat 2017
- 14
- 26
- 3
- 36
- Konu Sahibi fatima-bsnff
-
Jugendamt 'i da okumustum ben burda bir yerde. Bu konuda yardimci oluyormus diye. @Elisya avukat tanidiklarina sorsan ya da belki kendin biliyorsundur
Kağıtların okunaklı fotoğrafını çekip yükleyin buraya, birileri bakar, size içeriği söyler kaba taslak . Ama yaşadığınız bölgeyi/şehri de söyleyin ki, oralardan birileri, fiziksel olarak gidip nereden danışmanlık alabileceğinizi yazsınlar size .
Öte yandan, siz anlaşacak kadar dil bilmiyorsanız, avukat da Almansa, size avukatı kim buldu ? Aracılık yapan her kim ise, evraklar hususunda yardımcı olamıyor mu ? Avukat Türkse, size yardımcı olmuyor mu ?
Avukatla temsil ediliyorsanız, sizin adresinize evrak gelmesi de pek makul değil. Yazdıklarınız biraz daha açıkayıcı olsa, daha net bir şeyler söyleyebilir insanlar belki.
Çeviri sitelerinden yardım alsanız olmazmı.googleda bununda çaresi var.bi deneyin bence
Hiç mi konukomşunuz yok Almanya'da elini kaldırsan Türke çarpıyor.
İlla biri yardımcı olur.
Siz de orada kalmaya devam edecekseniz biran evvel kursa falan gidip yaşadığınız yerin dilini öğrenin.
Çok sağolunlingen TopraKahveBob Bu arkadaslar benden cok cok daha fazla biliyorlar, yardimci olabilirler diye etiketledim.
Almanya da turkce bilen avukatlar oluyor, en azindan kagitlarin icerikleri hakkinda sizi bilgilendirebilir.
Ben okudugumu anlarim, anladigimi sizede anlatirim isterseniz gonderebilirsiniz.
Acilse hemen donus yapamayabilirim bir hafta yokum buralarda. Kolayliklar diliyorum.
Teşekkürler sağolunBurada Almanya'da yasayan ve orada yasayip burada hayatini surduren cok kisi var. Umarim en kisa surede bulursunuz.
Benim dilim berbat , iyi olsa yardım ederdim. Yardım edecek akraba/komşu yok mu?
lingen gerekeni söylemiş zaten, kağıt işleri dediğin doldurulması gereken form'lar sanırım.
Form değilse zaten sadece bilgi amaçlı gelen mektuplardır.
Biryere filan çağırılıyorsan zaten uzerinde saat, tarih belirtilen termin mektuplarını anlarsın..
Bilemedim simdi,lingen kadar yardımcı olamam çünkü 12 yıldır yok'um, şuanki aktif sistemi o daha iyi biliyor..
Yinede buraya yüklersen, okuyup yapman gerekeni söyleriz F fatima-bsnff
Çok sağolunGüncel kalsın diye yazıyorum. Allah yardımcın olsun kardeşim.
Kendiniz bulduğunuza göre avukatta aynı yerde diye düşünüyorum, bir ziyaret etme olanağınız yok mu elinizdeki evraklarla ?
Zor bir zaman olduğunu biliyorum, ama böyle zamanlarda sürece siz sahip çıkmazsanız, sizden başka kimse sahip çıkmıyor.
Yanlış avukat seçimi olduğunu düşünüyorsanız, Friesing Frauenhaus'u arayabilirsiniz, 08161 - 91212, derdinizi anlatacak kadar Almancanız var ise, onlarla irtibat kurarsanız, hukuki haklarınız, şu anda hukuken neler oluyor olduğu konusunda destek de verirler. Ya da, daha önce de söylediğim gibi, isimleri kapatıp evrakları buraya yükleyin, bakalım el birliği ile.
Başka da bir şey gelmiyor aklıma şu aşamada. Allah yardımcınız olsun.
Cevirmeye calisirken yardimci olmaya calisiriz. Bizim konuya da gel. Ordan beraber bakariz. Ama bir tercüman bulsan süper olur tabi. Rathaus'larin tercümanlari var nikah vs icin. Oraya bir sorsan. Cok bir sey cikmaya bilir ama denemis olursunJugentamta gittim. Onada çok uğraştım. Kira yardımı yaptılar. Beni yoran kağıtlar dan hiç bir şey anlamam.
Cevirmeye calisirken yardimci olmaya calisiriz. Bizim konuya da gel. Ordan beraber bakariz. Ama bir tercüman bulsan süper olur tabi. Rathaus'larin tercümanlari var nikah vs icin. Oraya bir sorsan. Cok bir sey cikmaya bilir ama denemis olursun
Allah yardimciniz olsunÇok sağolun deneyeceğim dediğim gibi burası küçük avukatım Türk benı daha iyi anlar dedim. Ondan buraya uzak bır yere gidiyorum. Sırf yanlış yapmamak için allah razı olsun
Bak canım bulunduğun yere en yakın Frauenhaus neresi ise oraya git almanca bilmene gerek yok tercüman sana bi saatte bulurlar durumunu anlattıktan sonra zaten avukat mahkeme işleriyle kağıtlarla onlar ilgilenir sen merak etmeÇok sağolun deneyeceğim dediğim gibi burası küçük avukatım Türk benı daha iyi anlar dedim. Ondan buraya uzak bır yere gidiyorum. Sırf yanlış yapmamak için allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?