Yardıma ihtiyaçım var

Avukatı ben kendim buldum. freising deyim burası küçük bir yer ben elimden geleni yapmaya çalıyorum. Çocuklarım var çünkü küçüklerde
Yada yanlış bır avukat seçimi bana bırsey anlatma zamanı bulamıyorum.

Hiç mi konukomşunuz yok Almanya'da elini kaldırsan Türke çarpıyor.

İlla biri yardımcı olur.

Siz de orada kalmaya devam edecekseniz biran evvel kursa falan gidip yaşadığınız yerin dilini öğrenin.

Kendimi ifade edecek kadar birşeyler biliyorum. Sadece kağıtlar konusunda pek iyi değilim. Çocuklarımı doktora kendım götürüyorum. Okul toplantısı falan onları yapabiliyorum. Benım şuanki en büyük problemim evrak meselesi yardımınız için çok çok sağolun.

Çok sağolun

Benim dilim berbat , iyi olsa yardım ederdim. Yardım edecek akraba/komşu yok mu?

Ben buraya yalnız geldım arkadaşlarım falan var şükürler olsun ama çocukların babası onların kapısına bıle gittiği için onları benım yüzümden artık rahatsız etmesini istemiyorum. Ondan son çağrım burası sağol

PaNickYok arkadasimiz yardimci olabilir
lingen gerekeni söylemiş zaten, kağıt işleri dediğin doldurulması gereken form'lar sanırım.

Form değilse zaten sadece bilgi amaçlı gelen mektuplardır.

Biryere filan çağırılıyorsan zaten uzerinde saat, tarih belirtilen termin mektuplarını anlarsın..

Bilemedim simdi, lingen kadar yardımcı olamam çünkü 12 yıldır yok'um, şuanki aktif sistemi o daha iyi biliyor..

Yinede buraya yüklersen, okuyup yapman gerekeni söyleriz F fatima-bsnff

Çok çok sağolun allah razı olsun gercekten

Kendiniz bulduğunuza göre avukatta aynı yerde diye düşünüyorum, bir ziyaret etme olanağınız yok mu elinizdeki evraklarla ?
Zor bir zaman olduğunu biliyorum, ama böyle zamanlarda sürece siz sahip çıkmazsanız, sizden başka kimse sahip çıkmıyor.

Yanlış avukat seçimi olduğunu düşünüyorsanız, Friesing Frauenhaus'u arayabilirsiniz, 08161 - 91212, derdinizi anlatacak kadar Almancanız var ise, onlarla irtibat kurarsanız, hukuki haklarınız, şu anda hukuken neler oluyor olduğu konusunda destek de verirler. Ya da, daha önce de söylediğim gibi, isimleri kapatıp evrakları buraya yükleyin, bakalım el birliği ile.

Başka da bir şey gelmiyor aklıma şu aşamada. Allah yardımcınız olsun.

Çok çok sağolun gerçekten allah razı olsun inanin burada bana yardım etmenız bana ne kadar iyi geldi anlatamam allah razı olsun tekrar ben orayı ararım sağolun destegıniz için

Jugentamta gittim. Onada çok uğraştım. Kira yardımı yaptılar. Beni yoran kağıtlar dan hiç bir şey anlamam.
Cevirmeye calisirken yardimci olmaya calisiriz. Bizim konuya da gel. Ordan beraber bakariz. Ama bir tercüman bulsan süper olur tabi. Rathaus'larin tercümanlari var nikah vs icin. Oraya bir sorsan. Cok bir sey cikmaya bilir ama denemis olursun

Çok sağolun deneyeceğim dediğim gibi burası küçük avukatım Türk benı daha iyi anlar dedim. Ondan buraya uzak bır yere gidiyorum. Sırf yanlış yapmamak için allah razı olsun

Çok sağolun deneyeceğim dediğim gibi burası küçük avukatım Türk benı daha iyi anlar dedim. Ondan buraya uzak bır yere gidiyorum. Sırf yanlış yapmamak için allah razı olsun
Bak canım bulunduğun yere en yakın Frauenhaus neresi ise oraya git almanca bilmene gerek yok tercüman sana bi saatte bulurlar durumunu anlattıktan sonra zaten avukat mahkeme işleriyle kağıtlarla onlar ilgilenir sen merak etme
Bulunduğun yerdeki frauenhausun adresini yada tel nosunu bulamıyorsan özelden nerde yaşadığını yaz ben sana bulurum
Ayrıca TopraKahveBob dediği topige gel ve evrakların resmini yükle sana çevirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…