Yardımcı Arıyorum, lütfen deneyimlerinizi duymak istiyorum!

formidea

tırı vırı...
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
2.153
2.861
83
Çok şükür bebeğim oldu ve ben işe bir süre ara verdim. Kendi işyerim olduğu için zaman konusunda çok sıkıntım yok. Annem yanımda ama ben yardımcı arıyorum. Bakıcı diyemiyorum çünkü henüz bebeğim çok küçük. Bana ev işlerinde yardımcı olacak, 1 tencere yemek yapacak, ortalığı süpürecek. Çamaşırları yıkayıp ütü yapmak biri.

Haftada 1 temizlik için kadın geliyor, yardımcıdan dip bucak temizlik istemiyorum ama yardımcıya vereceğim ücreti de bilemiyorum.

Ücret konusunda ne söylemeliyim?
Ne özellikler aramalıyım?
Ne şartlar söylemeliyim?
Küçük bir ilçede yasıyorum, çocuk bakıcıları 700tl-800tlfilan alıyormuş.
Ben şimdilik sabah 9 gibi gelsin, işi bitirince gitsin diyorum. Öğlen 1, 2 gibi filan.

Yardimci icin size temizlige gelen bayana sorabilirsiniz tanidigi is arayan biri elbet vardir veya komsulariniza duyurun etraflarina sorup sorustursunlar is arayan cok. Anlattiginiza gore yapilacak isler cok agir da degilmis.

Yardimci icin size temizlige gelen bayana sorabilirsiniz tanidigi is arayan biri elbet vardir veya komsulariniza duyurun etraflarina sorup sorustursunlar is arayan cok. Anlattiginiza gore yapilacak isler cok agir da degilmis.

Çevreye haber verdim ama bebeğimin olduğunu bildikleri için kendi evimizde bakalım diyen oldu. Şimdilik bakıcı değil, evimi çekip çevirecek birini arıyorum dedim.
Bu sefer küçük çocuklu bir kadın çalışmak istedi, çocuğunu da yanında getirmek şartıyla! Şaşırdım, öyle şey olur mu Benim bebeğim var diye istemedim.

bizim görevlinin eşi alt komşuma yardıma geliyor ve 500 tl gibi bi ücret alıyo.az bi ücret gibi dursa da komşuya pişirdiği yemekten evine de götürüyo vs.komşuda tabi altta kalmayıp yardımcısının çocuklarına kaban mont falan alıyo okul masraflarıa yardımcı oluyo.bazen 11 e işim bitiyo bazende 3 e kadar uğraşıyorum diyo.ama çok severek yaptığı her halinden belli. darısı işini severek yapan yardımcıyı sizin bulmanıza.

Onu bilmemde yardımcı gelecekse neden 1 tencere yemek yapsın veya sıze yardım etsın anlamadım . Sız gundelık ısler ıcın bırını arıyorsanız herseyı o yapsın sızde oturun aksı halde almanız cok bısey fark ettırmeyecek temponuz acısından

Evimi temizleyen kadın alıyorum. Her hafta geliyor.
Çamaşır, yemek ve gündelik işler için birini istiyorum.

Ben sadece bebeğimle ilgilenmek istediğim için yardımcı arıyorum. Bebeğim uyuduğu vakitlerde de evden çalışacağım. Bilgisayardan da işlerimi yapabileceğim bir iş yapıyorum, illa Ofise gitmeme gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…