- 3 Aralık 2017
- 59
- 10
- 8
- 26
- Konu Sahibi edanurkaplan
Elinde Ursofalk 250 mg/5ml ilaç olan var mı? Önemli bir durum var elinde olan varsa yazabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reçetesiz veremeyiz dediler.Eczanede yokmu ?
Aile hekimine yazdırınReçetesiz veremeyiz dediler.
Bu ilaç safra kesesi için kullanılıyorElinde Ursofalk 250 mg/5ml ilaç olan var mı? Önemli bir durum var elinde olan varsa yazabilir mi?
Denedim ama yazmaya yetkisi yokmuş. Dahiliye ye gidip görünmem gerekiyor ancak oradaki doktor muayene edip yazabilirmiş. Bende de o hastalık olmadığı için yazmazlar. Aynen kedim için arıyorum.Aile hekimine yazdırın
Veterineriniz madem bu ilacı tavsiye etti yazma yetkisi yoksa muadilini verebilirdi.Denedim ama yazmaya yetkisi yokmuş. Dahiliye ye gidip görünmem gerekiyor ancak oradaki doktor muayene edip yazabilirmiş. Bende de o hastalık olmadığı için yazmazlar. Aynen kedim için arıyorum.
Veterinerin yazma yetkisi var ama o yazılan reçete normal eczanelerde geçmiyor. Normal aile hekiminin yazma yetkisi yokVeterineriniz madem bu ilacı tavsiye etti yazma yetkisi yoksa muadilini verebilirdi.
Başka bir veterinere mi götürseniz ?
Hmm anladımVeterinerin yazma yetkisi var ama o yazılan reçete normal eczanelerde geçmiyor. Normal aile hekiminin yazma yetkisi yok
depoya gidin ordan alabilirsiniz. Yada kliniklerde bulabilirsiniz ama gezmeniz lazım.Veterinerin yazma yetkisi var ama o yazılan reçete normal eczanelerde geçmiyor. Normal aile hekiminin yazma yetkisi yok
Şöyle ki eğer veteriner ilacı olsaydı kolaylıkla o reçeteyle alabilirdim ama bu ilaç insan ilacı olduğundan alınması için doktorun yazdığı reçetenin olması gerekiyorVeterinerin reçetesi geçmiyor mu? Eee nasıl alacakmışız o ilaçları? Bilen varsa yazsın hakikaten merak ettim
İnşallah yaOlan varsa yardım etsin lütfen yada temin etmesin de yavrucuğa da acil şifalar inş sağlığına kavuşur.
Hangi şehir de yaşıyorsunuz?İnşallah ya
ElazığHangi şehir de yaşıyorsunuz?