• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olabilecek var mı?

edanurkaplan

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
8
Elinde Ursofalk 250 mg/5ml ilaç olan var mı? Önemli bir durum var elinde olan varsa yazabilir mi?

24 saat açık veterinerlere sordunuz mu bazen ellerinde oluyor Bu geceyi geçirene kadarlık verirler herhalde. Bir de veterineriniz reçete yazmadı mı

Denedim ama yazmaya yetkisi yokmuş. Dahiliye ye gidip görünmem gerekiyor ancak oradaki doktor muayene edip yazabilirmiş. Bende de o hastalık olmadığı için yazmazlar. Aynen kedim için arıyorum.
Veterineriniz madem bu ilacı tavsiye etti yazma yetkisi yoksa muadilini verebilirdi.
Başka bir veterinere mi götürseniz ?

Veteriner reçete yazdı. Sordum onlarda yok dediler. Mecbur eczaneden alınması gerekiyor eczanelerde vermiyor.

Veterineriniz madem bu ilacı tavsiye etti yazma yetkisi yoksa muadilini verebilirdi.
Başka bir veterinere mi götürseniz ?
Veterinerin yazma yetkisi var ama o yazılan reçete normal eczanelerde geçmiyor. Normal aile hekiminin yazma yetkisi yok

Veterinerin yazma yetkisi var ama o yazılan reçete normal eczanelerde geçmiyor. Normal aile hekiminin yazma yetkisi yok
depoya gidin ordan alabilirsiniz. Yada kliniklerde bulabilirsiniz ama gezmeniz lazım.

Son düzenleme:
Olan varsa yardım etsin lütfen yada temin etmesin de yavrucuğa da acil şifalar inş sağlığına kavuşur.

Veterinerin reçetesi geçmiyor mu? Eee nasıl alacakmışız o ilaçları? Bilen varsa yazsın hakikaten merak ettim
Şöyle ki eğer veteriner ilacı olsaydı kolaylıkla o reçeteyle alabilirdim ama bu ilaç insan ilacı olduğundan alınması için doktorun yazdığı reçetenin olması gerekiyor

Olan varsa yardım etsin lütfen yada temin etmesin de yavrucuğa da acil şifalar inş sağlığına kavuşur.

Back
X