Yardımcı olabilecek var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

elifaltun51

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2025
13
2
1
23
Şüpheli bir ilişkiden sonra 2 defa regli gördüm gebelik şansım var mı acaba

2 kere adet olmuşsun, 1 kere test yapmak aklına gelmedi mi Hamile kalıp adetten kesilmeyenler de var. Yani bi ihtimal tabiki ama.. Bi baktır

2 kere adet olmuşsun, 1 kere test yapmak aklına gelmedi mi Hamile kalıp adetten kesilmeyenler de var. Yani bi ihtimal tabiki ama.. Bi baktır
Test neden yapmadım çünkü adetim gecikmedi ve bundan dolayı yapmak istedim ve girdiğim ilişki aslında gebelik beklenen bi ilşkide değil sürtünmeyle olan eşimin kendi swcece af edersiniz ama iç çamaşırına boşalıp bana sürtünmesi olay aslına bende regli olunca 2 defa böyle bi ihtamel yoktur dedim

İçe boşalma olmamış, adet görülmüş. Yani çok zor gebe kalman..

Evet bende öyle düşünüyorum sonuçta hem arada kıyafet var ondan doğan bi ıslaklık peki beni gebe bırakabilir mi farz edelim benim kıyafetim emdi burdan bi gebelik beklenir mi
Kıyafetinin hamile kalması daha büyük bi olasılık eğer çok şüphen varda kan testi ver, adet gününden önce de olsa kanda çıkar.

Teşekkür ederim bide bir soru var size benim adet döngüm 32 gün 10 haziranda oldum ve 17 temmuz ardından 18 ağustos mevsim geçişi diye haziran ve temmuz arasında 5 gün bi gecikme oldu bu normal değil mi
Evet son adetinizde yaklaşık 32 güne denk geliyor. Kendi düzeninize dönmüşsünüz.

Değil ama gecikmeleriniz tekrarlarsa kadın doğuma gözükün
Tamam bi de şey sormak istiyom benim adetim olması gereken tarihte olmadı atıyorum eğer gebeysem ilerleyen tarihte regli görmüyorum doğru mu yoksa beklenen günden geç oldu atıyom 10 gün sonra bu durumda gebe kalmış oluyom mu yani gecikme ne demej geciktim evet ama oldum geç olsa da yani bu geç olsam dahi gebe miyim

Pek anlamadım yazdığınızdan ama her gecikme gebelik değildir. Bi doktora muayene olun bence bu soruları o yanıtlar zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…