• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olabilecekler varsa...

differentface

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
22
0
16
Antalya
Kızlar benim çok fazla derdim var ya. Böyle bana yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum. Özellikle bu tipten kaynaklanan bir sorun. Anlayanlar lütfen buraya herhangi bir şey yazsın ben eklerim çok ihtiyacım var lütfen bana yardım edin.

Kızlar benim çok fazla derdim var ya. Böyle bana yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum. Özellikle bu tipten kaynaklanan bir sorun. Anlayanlar lütfen buraya herhangi bir şey yazsın ben eklerim çok ihtiyacım var lütfen bana yardım edin.

canım tam olarak ne soylemek ıstedığını anlayamadım ben bıraz daha acarmısın:50:

Nolmuş tipine?
Seni özel olarak dinleyecek birini mi arıyosun? Nasıl güveneceksin ya da o sana nasıl güvenecek?
Yaz buraya beş on kişi çıkar yardım eden elbet.

Daha önce de buna benzer konular açmışsın ama devamını getirmemişsin.

Konu açıp yakınıp gidiyorsun.Peki bu arada hiç adım attın mı,çaba gösterdin mi ?

Nerden ekleyelim şekerim?
Hele bir de yardımcı oluruz.

Koca bölüm siz dertlerinizi anlatın, çözüm bulun diye açılmış..Ekleşmenize gerek yok yani.

bu arkadaş yüzünün tombişliğinden şikayetciymişşşş :) her dert tombişlik kadar şeker olsa keşke canm takma bu kadar.Allahın yarattıgında kusur bulunmaz.kilodansa zayıfla ama yapın öyleyse takılma bu kadar.

Back
X