- Konu Sahibi portakalsuyuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya işin kötü tarafı ben ankarayıda çok bilmyiorum sokullu merkeze falan çok uzak mı ?Ev sahibin ne malmIs yaa(sokulluda ev kiralari uygun oralara bi bak istersen...
işte ev arkadaşı istemiyorum bi tane buldum işin gerçeğini konuşmak gerekirse ama sen hazır eve gideceğin için o evin düzenine dokunamıyosun bulduğum evde kızın sevgilisi var çocukta anahtar var ben rahat edemem ne kızını düzgün tanıyorum ne cocuğu o yüzden orda kalmak istemiyorumEv sahibi ne geri kafalıymış canım okulunun face gruplarına bak en azından orada yazsan bi yer çıkar en kötü ev arkadaşı geçici olarak
senin geç gelip gelmemen ev sahibini ilgilendiren bir mevzuu değil, olamaz da.. hangi kira sözleşmesinde böyle maddeler var? sen kiracı olarak sadece kiranı vaktinde ödemekle ve eve zarar vermemekle yükümlüsün. yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum, o yüzden kolayca boyun eğmişsin sanırım, keşke çıkmasaydın ve ev sahibine ağzının payını verseydin
ya işin kötü tarafı ben ankarayıda çok bilmyiorum sokullu merkeze falan çok uzak mı ?
işte ev arkadaşı istemiyorum bi tane buldum işin gerçeğini konuşmak gerekirse ama sen hazır eve gideceğin için o evin düzenine dokunamıyosun bulduğum evde kızın sevgilisi var çocukta anahtar var ben rahat edemem ne kızını düzgün tanıyorum ne cocuğu o yüzden orda kalmak istemiyorum
hayır canım batıkenthangi semt? gazi mahallesi filan mi?
ya ben ankarada özel okulda okuyorum düşme kalkmaz bir Allah bizimkiler bu sene dara düştü elleri darda zaten krediyle okuyordum özel okul olduğu için genelinin evi ankarada ailesiyle yaşıyor dışardan gelenlerin bi kısmı okulunun yurdunda dier bi kısmı ise balgat ile bahçelievlerde ev tutuyorlar ki oranın külfetini ben kaldıramam kimseye mahçupta olmak istemiyorum çünkü birinci dönemde ev arıyordum o yüzden küçük otbüs durağına yakın bi ev istiyorum açta kalsam soğuktada kalsam kendi evim olucakÇok iyi anlıyorum seni ama bu yönde mesaj düzenleyip grup içerisinde kendine yakın biri bulma ihtimalin var bunun dışında sahibinden sitesine bak ve gün içi boş vakitlerinde gezmen gerek maaleaef
hangi okul?ya ben ankarada özel okulda okuyorum düşme kalkmaz bir Allah bizimkiler bu sene dara düştü elleri darda zaten krediyle okuyordum özel okul olduğu için genelinin evi ankarada ailesiyle yaşıyor dışardan gelenlerin bi kısmı okulunun yurdunda dier bi kısmı ise balgat ile bahçelievlerde ev tutuyorlar ki oranın külfetini ben kaldıramam kimseye mahçupta olmak istemiyorum çünkü birinci dönemde ev arıyordum o yüzden küçük otbüs durağına yakın bi ev istiyorum açta kalsam soğuktada kalsam kendi evim olucak
hayır canım batıkent
ya ben ankarada özel okulda okuyorum düşme kalkmaz bir Allah bizimkiler bu sene dara düştü elleri darda zaten krediyle okuyordum özel okul olduğu için genelinin evi ankarada ailesiyle yaşıyor dışardan gelenlerin bi kısmı okulunun yurdunda dier bi kısmı ise balgat ile bahçelievlerde ev tutuyorlar ki oranın külfetini ben kaldıramam kimseye mahçupta olmak istemiyorum çünkü birinci dönemde ev arıyordum o yüzden küçük otbüs durağına yakın bi ev istiyorum açta kalsam soğuktada kalsam kendi evim olucak
ufuk üniversitesihangi okul?
Hepimiz insanız yarın ne oluruz belirsiz tabi canım umarım ailende rahatlar. Gezip bakacaksın artık İst. olsan rahat bulurduk idareten bana da gel derdimŞuan nerdeain ?
ufuk üniversitesi
Allah razı olsun burdan o kadar mutlu oldum ki yardımcı olmuş kadar oldun şu an sömestr ailemin yanındayım gidincede sınıftan sağ olsun bi çok arkadaşım ama var dediğim gibi aileleriyle kalıyolar dier arkadaşlarımda yurta
o tarafin evleri tabiki epey pahali.. cevresi de oyle..ufuk üniversitesi
Allah razı olsun burdan o kadar mutlu oldum ki yardımcı olmuş kadar oldun şu an sömestr ailemin yanındayım gidincede sınıftan sağ olsun bi çok arkadaşım ama var dediğim gibi aileleriyle kalıyolar dier arkadaşlarımda yurta
işte ev olmadığı içinde iş yeri uzak mı kalır onu tam bilemediğim için baş vuruda bulunmadım ama gidince başvurmam lazım artıkPart time olarak süpermarketlere başvurabilirsin ya da avm deki mağazalar da olabilir .
Aile içinde rahat olmuyor haklısın sen dediğim gibi gruoları kurcala bi güzel ben bakındım kapalı gruplar detaylı bakamıyorum gir kurcala iyice
zaten bende o yüzden burda paylaşım yaptım keçiörenden bizim okula 1 otobüsle gidiş var en kötü kızılay ordan metroyla yine okula gidebiliyorum ama keçiörende çok ucuz deil batıkentte olabilir direk mertoyla okula gidiyorum ama bualamadım uygun bi yero tarafin evleri tabiki epey pahali.. cevresi de oyle..
daha uygun bi semtte oturup dolmusla filan gitsen?
canım internetten bakmıştım ostimde bi ev vardı 500 eşyalı die gittim evde bişey yoktu bide ev metroya bayağı uzaktı mesafesi sorun deil ama sanayi içinden yürümek zorunda olunca tutmadım bende bu ilk yerleşim metroya uzak mı ?Canimm ben batikentte oturuyorum. Benim oturdugum mahallede kiralar biraz pahali ama ilkyerlesim mahallesi diye Internete girdin mi emlakcisiz halledersin.tipli kaldigin yer gibi dublexin altkati evler var.fihatlari ne kadar bilmiyorum ama maximum 500 dur.ama bi ara 300 diye duymustum bi arastir istersen