Gebeliğe Hazırlık Yardımcı Olabilir misiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nehirce 32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
317
158
103
38
merhaba kızlar 31 yaşında 8 aylık evliyim ilk günden beri korunmuyoruz eşim varikösel ameliyatı geçirdi 8 ay önce Ağustos ayında yapılan test sonuçları çok kötü gelmişti sonuçları;
Sperm sayısı 36milyondan 9.2 milyona
İleri hareketli % 21 den %1 e
Yavaş doğrusal %33 ten % 10 düşmüş
Hareketsiz % 28ten % 64 çıkmış
Ayrıca canlı sperm sayısı %40 ölü sayı ise %60
Morfoloji de % 1 Çıkmıştı Eylül ayından beri çakşır suyu keçiboynuzu özü ve sperm sayısı arttırıcı toz ilaç kullanıyordu bu ay tekrar test yaptık sonuçları ekte doktoru normal deneyin olur demiş ama morfoloji %1 den %2 ye çıkmış hala düşük bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımdan rica ediyorum sizce sonuçlar nasıl bu arada Benim tüm hormon testlerim normal yumurta sayım büyümesi vs. Hepsi çok iyi dedi doktorum şimdiden çok teşekkür ederim

Benim eşimde de varikosel olduğu söylendi doktor ilacın bir işe yaramayacağını kesinlikle ameliyat olmasını söyledi ben istemedim daha vaktimiz var bekle ameliyat icin erken dedim internetten proxeed plus ve evicap adında 2 ilaç gördüm cok araştırdım sonunda aldık ve kullandı eşim ve 1 ayın sonunda ben hamile olduğumu öğrendim isterseniz bir de bu ilaçları deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…