Yardimci olabilir misiniz?

Sabah konuştuk ama çok soğuk konuştu ve tersledi bende ustune gitmemek için sessiz kalıyorum şu anda bir yandan da içim içimi yiyor biseyler yazmak istiyorum
Bence hiç üsteleme, eşimle bu sene içinde 5 senelik evli olucaz, hayatta ısrarı sevmiyor hele sinirlenmişse. Ben hiç ses çıkarmam.
Eğer başlasam biliyorum işin sonu çok kötü bitecek.
Biraz bekle hele bı olayın sıcaklığı geçsin.
Bı de daha çok seni sinir etmek için bile yapıyor olabilir.
Geri çekil bekle bakalım ne olacak.

Sabah çok kısa bir süre telefonda konuştuk ama tersliyor ve soğuk konusuyor, konuşmak ister mi bilmiyorum bugün twittardan engellemiş kendimi çok kötü hissediyorum, gönlünü alıcak bir mesaj atmak istiyorum ama ne yazmalıyım bilmiyorum
Gönlünü mesajla alamazsınız o yüzden diyorum yüz yüze görüş diye canım benim 😊 tamam şuan hatalı konumdasın fakat engellediği ve terslediği halde ısrarla mesaj atmaya devam ederseniz kendini daha çok geri çekecek ve size hiç cevap vermemeye başlayacak. Mesela şöyle diyebilirsin '' Hatalı olduğumu kabul ediyorum ve senden özür diliyorum ama bu şekilde mesajla sana hislerimi anlatamıyorum müsait olduğun en kısa zamanda ikimize vakit ayırır mısın? Yüzyüze görüşmek istiyorum '' şeklinde. Yaz ve bekle eğer hiç görüşmek istemiyorsa zaten çoktan aklında bitirmiştir eğer sana karşı hâlâ bişeyler hissediyorsa da biraz zaman geçip ortalık durulunca konuşmak isteecektir

Bence hiç üsteleme, eşimle bu sene içinde 5 senelik evli olucaz, hayatta ısrarı sevmiyor hele sinirlenmişse. Ben hiç ses çıkarmam.
Eğer başlasam biliyorum işin sonu çok kötü bitecek.
Biraz bekle hele bı olayın sıcaklığı geçsin.
Bı de daha çok seni sinir etmek için bile yapıyor olabilir.
Geri çekil bekle bakalım ne olacak.

Olayın üstünden 3 gün geçti dün biraz konuştuk aldatmadigim sevdiğimi ifade etmeye çalıştım ama çok sert tepkiler veriyor

Gönlünü mesajla alamazsınız o yüzden diyorum yüz yüze görüş diye canım benim 😊 tamam şuan hatalı konumdasın fakat engellediği ve terslediği halde ısrarla mesaj atmaya devam ederseniz kendini daha çok geri çekecek ve size hiç cevap vermemeye başlayacak. Mesela şöyle diyebilirsin '' Hatalı olduğumu kabul ediyorum ve senden özür diliyorum ama bu şekilde mesajla sana hislerimi anlatamıyorum müsait olduğun en kısa zamanda ikimize vakit ayırır mısın? Yüzyüze görüşmek istiyorum '' şeklinde. Yaz ve bekle eğer hiç görüşmek istemiyorsa zaten çoktan aklında bitirmiştir eğer sana karşı hâlâ bişeyler hissediyorsa da biraz zaman geçip ortalık durulunca konuşmak isteecektir

Ben şu an ailemin yanındayım bu olay 3 gün önce oldu , yarın onun bulunduğu şehre gidiyorum okulum da orda , sizce bu mesajı şimdi atmam doğru olur mu

Olayın üstünden 3 gün geçti dün biraz konuştuk aldatmadigim sevdiğimi ifade etmeye çalıştım ama çok sert tepkiler veriyor
Ha bir de şunu da ekleyeyim aldatma kelimesini çok kullanmamaya bakın. Tamam yaptığınız hata olabilir ama gidip bir başkasıyla bir şeyler yaşamadınız yanlış da olsa sevgilinizle ilgili bir şeyler paylaştınız

Ben şu an ailemin yanındayım bu olay 3 gün önce oldu , yarın onun bulunduğu şehre gidiyorum okulum da orda , sizce bu mesajı şimdi atmam doğru olur mu
Oraya gittiğinde atman daha doğru olur. Ailemin yanından döndüm buradadım diyip görüşmek istediğini belirtirsin

Oraya gittiğinde atman daha doğru olur. Ailemin yanından döndüm buradadım diyip görüşmek istediğini belirtirsin

Çok doğru şeyler yazıyorsunuz teşekkür ederim kendimi suçlu hissettiğimde sessiz kalmak çok zor geliyor , elimden geleni yapmaya calisacagim

Çok doğru şeyler yazıyorsunuz teşekkür ederim kendimi suçlu hissettiğimde sessiz kalmak çok zor geliyor , elimden geleni yapmaya calisacagim
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu 😊 insanlar hata yapar herkes yapar önemli olan da bunun farkına varmak çünkü tekrarlayınca hata olmuyor onun adı. Şunu da unutmayın karşınızdaki kim olursa olsun eğer bir hata yapmışsanız ve gerçekten pişmansanız kendinizi affettirmeniz için çabalayın ama karşınızdaki kişi sizi dinlemiyor ve sürekli bu hatanızı yüzünüze vuruyorsa kendinizi daha çok ezdirmeyin. Sessiz kalmak zor evet ama üstelersen emin ol kendini daha kötü daha suçlu hissedeceksin ve karşındaki seni affetmiş olmayacak. Zaman tanı oraya gidince mesaj at ve bekle

Tamamen sessizliğe mi gomulmeliyim
evet zaten küfür falan etmiş aşırı tepki vermiş.haksız yönleri var.kendinizi ezdirmeden konuşun.bir süre sessiz kalın dediğim gibi o yazsın siniri geçince sizde sakin bir şekilde konuşmayı deneyin.tepki vermesi tamam da aldatma olarak algılaması çok saçma.eğer yazmıyorsa zaten kafasında bitirmiştir,bahane arıyordur daha üstelemeyin.

Fake hesaptan ilişkimizle ilgili sorunları doğru dürüst tanımadığı birine anlatan sevgilime ben de aynını yapardım ve barışmazdım. Çocuk çocuk işler. Bu size ders olsun zorlamayın bence

İstemeyebilir sizi illa isteyecek diye bir durum yok ki.
Israr etmek fayda getirmez.
Adam zaten konuya sinir olmuş ve gündeminde bu konuyu tutmayın bence.

Biraz zaman geçsin ne olup biteceği az çok anlaşılır.

Stres altında olduğu için aşırı tepki vermiş olabilir ama bu onu haklı çıkartmıyor ne yazık ki. Yaptığı şey sizi suçlu hissettirip özür dilemenizi sağlamak gibime geldi. Böyle insanlarla yaşamak gerçekten zor olabiliyor. Bence çok üstüne gitmeyin. Bunu bahane etmiş bile olabilir. Eğer içiniz rahat edecekse de bir kere özür dileyip bırakın.

Tam olarak sıkıntınız Neydi? Elin 🥒 na Anlatacağıza buraya anlatsaydınız? Eliniz Baska götünüz Baska yerde

Benim ondan uzak durmami istediğini hasta mi olduğumu vs yazmis onun için öldugumu yazmis bende engellemek zorunda kaldım aldığı hediyeleri istemek için yazmis birde

Merhaba ben dün mesaj attım ama çok ağır tepkiler verdi , bende cevap vermedim , önce hediyelerini geri istedi sonra 3 kez aradı ben dün çok üzgün olduğum için açamadım bir öneriniz var mı bugün aramalı miyim

Bana ayrılmak istiyor gibi geldi.Sizin yaptığınız da doğru bir davranış değil ancak erkek arkadaşınızın bu kadar büyük tepki vermesi bende o izlenimi doğurdu.Sinirli anına denk geldi diyelim siniri geçince sizinle nazikçe konuşurdu.7/24 sinirli gezecek hali yok ya.Ayrılmak istiyormuş bahanesi bu olay olmuş.

Back
X