- 18 Eylül 2025
- 8
- 0
- 1
- 20
- Konu Sahibi mevsimcicegi
-
O zaman sevişmeyeceksiniz. Genelde de bu kafada kuranlar takıntısı olanlar sevişmeye pek bi meraklı oluyor. Korunmaya gelince no no no paniğe gelince yes yes yesben boyle seyleri kafamda cok kurarim
burasi destek icin olusturulmus bi site neden bu kadar sert tepki verdiginizi anlayamadim. korunmadan oldugu icin bende cok rahatsizim zaten ama planli bir sey degildi bende burdan akil almak istedim azar degil.O zaman sevişmeyeceksiniz. Genelde de bu kafada kuranlar takıntısı olanlar sevişmeye pek bi meraklı oluyor. Korunmaya gelince no no no paniğe gelince yes yes yes
burdaki insanlardan azar yemek icin yazmadim akil almak icin yazdim anlik olan bir seydi kullanmadigim icin bende rahatsizim zaten duzgunce cevap vermek cok mu zor?Ellayi alacak kadar aklın var kondom kullandiracak kadar aklın yok.
cok tesekkur ederim cok haklisiniz bende pcos goeunumu de var hormonlarimi iyice alt ust edecek bir daha icmem zaten,dun icmemin sebebi de kafam rahat etsin diyeydiHem boşalma olmamış hem de 1 saat sonra ella içmissin hamilelik olmaz merak etme ama bundan sonrası için korunmanızda fayda var . Bu hapı ben hayatımda 1 kez içtim ve hormonları alt üst etti bende aylarca. O yüzden çok mebcur kalmadıkça kullanmamak gerekli.
Şu an için rahat olun ama sonrası için de dikkatli olun önleminizi alın ..
Lütfen ilerde sıkıntı olmamaması için korun.20 yaşındasın her şeyi geçtim hastalık falan kaparsın,ella denilen ilaçta çok zararlı diye duymuştum. Pcos zor bir sendrom aldığın ilaç regl tarihlerini daha da geciktirir.Dün erkek arkadaşımla bir birliktelik yaşadık kondom yoktu. icime bosalma olmadi o da icin rahat olsun bir sey olmaz falan dedi ben boyle seyleri kafamda cok kurarim o yuzden ella ictim iliskiden bir saat sonra,bir sey olur mu sizce yani bosalma olmadi hemen ella da ictim duzensizlik olur diyorlar ama hamilelik acisindan bir sey olur mu? bide benim ilk cinsel birlikteligimdi canim cok yandi ve cok kanamam oldu.
hamilelik durumu olur mu boyle bir durumdaLütfen ilerde sıkıntı olmamaması için korun.20 yaşındasın her şeyi geçtim hastalık falan kaparsın,ella denilen ilaçta çok zararlı diye duymuştum. Pcos zor bir sendrom aldığın ilaç regl tarihlerini daha da geciktirir.
şu an hamile kalabilmeniz için mucize olması lazım ancak belki o zamanDün erkek arkadaşımla bir birliktelik yaşadık kondom yoktu. icime bosalma olmadi o da icin rahat olsun bir sey olmaz falan dedi ben boyle seyleri kafamda cok kurarim o yuzden ella ictim iliskiden bir saat sonra,bir sey olur mu sizce yani bosalma olmadi hemen ella da ictim duzensizlik olur diyorlar ama hamilelik acisindan bir sey olur mu? bide benim ilk cinsel birlikteligimdi canim cok yandi ve cok kanamam oldu.
Bu hapları leblebi gibi kullanmayın, sevişmeyi bilen bir zahmet korunmayı da bilecek. Sert yorum yapıyoruz ki bazen aklınızı başınıza toplayın diye.burasi destek icin olusturulmus bi site neden bu kadar sert tepki verdiginizi anlayamadim. korunmadan oldugu icin bende cok rahatsizim zaten ama planli bir sey degildi bende burdan akil almak istedim azar degil.
Erkek arkadaşın tabi için rahat olsun der onun için sıkıntı yokDün erkek arkadaşımla bir birliktelik yaşadık kondom yoktu. icime bosalma olmadi o da icin rahat olsun bir sey olmaz falan dedi ben boyle seyleri kafamda cok kurarim o yuzden ella ictim iliskiden bir saat sonra,bir sey olur mu sizce yani bosalma olmadi hemen ella da ictim duzensizlik olur diyorlar ama hamilelik acisindan bir sey olur mu? bide benim ilk cinsel birlikteligimdi canim cok yandi ve cok kanamam oldu.
normalde asla guvenip boyle bir seyle iliski yasamam.yakin arkadasim bosalma olmamis hic hap bile alma dedi. ben icim rahat olsun diye aldim bosalma yokken zaten nasil hamilelik olsun? ama ella hormonlarla cok oynuyor isteErkek arkadaşın tabi için rahat olsun der onun için sıkıntı yok
Hamile kalma ihtimalin zor ama şunu da göz ardı etme ella ile hamile kalanlar da olabiliyor.
Yani ona güvenip ilişki yaşama.
hapin zararli oldugunun bende farkindayim ilk defa kullandim korktugum icin kullandim tek sordugum sey riski olur muBu hapları leblebi gibi kullanmayın, sevişmeyi bilen bir zahmet korunmayı da bilecek. Sert yorum yapıyoruz ki bazen aklınızı başınıza toplayın diye.
Olur işte, hormonlarınızı alt üst eder. Bunun için bir sonraki ilşkikerinizde temkinli olun.hapin zararli oldugunun bende farkindayim ilk defa kullandim korktugum icin kullandim tek sordugum sey riski olur mu
hamilelik riski olur mu??Olur işte, hormonlarınızı alt üst eder. Bunun için bir sonraki ilşkikerinizde temkinli olun.
Sanmıyorum ama stresi yiyip bitirecek şimdi sizi.hamilelik riski olur mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?