- 18 Haziran 2025
- 128
- 21
- 13
- 29
- Konu Sahibi valienttee
-
Birdaha geldi mi o kanamanKizlar merhaba hamile olabilir miyim sizce yerleşme kanaması mı çok merak ediyorum son reglim 18 Eylül yumurtlama günüm 2 Ekim 16 Ekim'de de adet olmam gerekiyor bugün çok az pembe bi kanamam oldu pedi doldurmuyor yerleşme nasıl oluyo anlamıyorum yaşayan birileri yardım edebilir mi rica etsem
Evet açık pembe hala ama şuan kanamam yokBirdaha geldi mi o kanaman
Kan testi verdim bugün bakalım sonuç ne çıkacak sabırsızlıkla bekliyorumBirdaha geldi mi o kanaman
Yani hala açık pembe mi geliyorEvet açık pembe hala ama şuan kanamam yok
EvetYani hala açık pembe mi geliyor
Aşkım seni üzmek istemem ama büyük bir ihtimal le adet oluyorsun çünkü yerleşme kanamasını yaşadım ben sadece 1 kere geliyor tâbi 3 gün boyunca gelenler duydum bu platform da kan ver istersen hala geliyor mu yada rengi kırmızıya döndü mü
Adet oldum maalesefAşkım seni üzmek istemem ama büyük bir ihtimal le adet oluyorsun çünkü yerleşme kanamasını yaşadım ben sadece 1 kere geliyor tâbi 3 gün boyunca gelenler duydum bu platform da kan ver istersen hala geliyor mu yada rengi kırmızıya döndü mü
Hayırlısı olsun bitanem inşallah diğer ay güzel haberlerini alalımAdet oldum maalesef
Yerleşme kanamasını adetten bitiminde yaşıyan varmı acaba ? Adet bittikten 2 gün sonra pembe kan geldi 3 damla maximum sasırdım :/Aşkım seni üzmek istemem ama büyük bir ihtimal le adet oluyorsun çünkü yerleşme kanamasını yaşadım ben sadece 1 kere geliyor tâbi 3 gün boyunca gelenler duydum bu platform da kan ver istersen hala geliyor mu yada rengi kırmızıya döndü mü
Regli olduysa 2 gun snra leke cok normal mikrop olabilirmiYerleşme kanamasını adetten bitiminde yaşıyan varmı acaba ? Adet bittikten 2 gün sonra pembe kan geldi 3 damla maximum sasırdım :/
Yok herhangi bir agrım vs yok sadece 3 damla pembe günlük pedimde gordum sasrdım bnde ılk defa oluyorRegli olduysa 2 gun snra leke cok normal mikrop olabilirmi
Bende ayin agustos 29 da oldum eylul 12 de oldum bidaha ekim 4 da oldum bende anlamadm bu aydan bisi ki hic gecikmem vs olmzdiYok herhangi bir agrım vs yok sadece 3 damla pembe günlük pedimde gordum sasrdım bnde ılk defa oluyor
Yok aşkım adetten hemen sonra gelmez o âdetin e 1 2 gün kala yada 1 2 gün geçtikten sorna gelirYerleşme kanamasını adetten bitiminde yaşıyan varmı acaba ? Adet bittikten 2 gün sonra pembe kan geldi 3 damla maximum sasırdım :/
Adetten 2 gün sonra işte geldi işte senin yazdığında o demek değil mi anlamadımYok aşkım adetten hemen sonra gelmez o âdetin e 1 2 gün kala yada 1 2 gün geçtikten sorna gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?