Merhaba arkadaşlar saçımı hep yandan ayırırım bu da ordaki saçların azalmasına neden oldu galiba orda ki saçları tekrardan nasıl güçlendirip gür hala sokabilirim tamam saçım normalde de seyrek ama orda bildiğin saç derim gözüküyor böyle çabuk etki eden gürleştirme yöntemi varsa paylaşabilir misiniz benimle teşekkür ederim şimdiden
Merhaba,
Aynı tip dökülmeyi ben de yaşadım diplerim görünüyordu. Ben ısırgan otu çayı demleyerek saç toniği yaptım her banyo sonrası daha il seferinde dökülmeyi durdurdu saç telini sağlıklı ve daha kalın hale getirdi. Yıkanıyorsun banyo çıkışında da soğuttuğun ısırgan çayını bolca başına saçderine saçlara döküp elle masaj yapıyorsun... Fazla suyunu sıktırıyorsun ama asla durulamıyorsun öyle kuruyor ve tarıyorsun saçının kalitesinin ne kadar artıp dökülmenin de ne kadar druduğunu görünce hayret edeceksin.
Gelelim diğer önerilere Çam terebentini kullandım şampuana döktüm hiçbir işe yaramadığı gibi saçımın daha fazla dökülmesine sebep oldu.
Sarımsağı uygulaması çok zor çok da kokuyor ayrıca bence etkili olsaydı erkek dökülmesinde eşimin arkadaşı kullandı sarımsak lapalarını hiçbir işe yaramadı, saçını sıfıra vurdurup hergün koka koka sarımsak lapası yaptı bir gram gelişme olmadı. Hani buradan çıkar sonucunu sarımsaktır karanfildir bunların sözümona yakıcı özellikleri var diye iyi geldiğini zannediyor insanlar biber gibi yakınca iyigdir zannediyorlar.
Yağla yapılan hiçbir bakımı önermiyorum, zaten dermatologlar önermiyor saçının sorunu zaten zayıflayıp diplerinin görünmesi. Sen şimdi o yağı süreceksin saçın daha da yağlanacak ve saç diplerin tıkandığı için saçın daha da dökülecek. Saçını ayrıca bu yağlardan arındırmak için köpük köpük yıkadığında bu kez de kuruyacak uçlar çatır çutur dipler de saçı yağlandırayım diye çalıştığından yağlı kalacak senin açıklıklar daha da belli olacak.
Saçına asla saç kremi ve kremli şampuan ve piyasa şampuanı değdirme. Prozinc, Dercos, benim kullandığım Tresan gibi içinde krem olmayan düzgün ph'lı şampuanlardan az miktar kullan. Unutma bu şampuanlar çok köpürmez köpürmesini çok bekleme. Şampuandan da çok şey bekleme sadece kremsiz ve tıbbi nitelikli olsun.
Saçını çok sıcak, sıcak suyla yıkama ya soğuk ya da soğuğa yakın ılık bir su olsun.
Benim önerdiğim ve burada kadınlar kulübü sayfalarından öğrendiğim ısırganotu toniğini bir fıs fıs şişesine koy sürekli diplerine uygula aklına geldikçe. En başta banyo çıkışı uygula ardından az az böyle o seyrekleşen bölgeye... Evde de büyük şişede buzdolabında 5-6 gün duruyor.
Yağlı kürleri sen hele hiç deneme, çünkü senin saçını ben tanıyorum aynısını yaşadım, yağlı kürler sadece saç uçlarını yumuşatır diplere aksine zarar verir saç dibine hava aldırmaz, kireç tabakası gibi bir tabaka oluşur zamanla saçında. Sakın uygulama kardeşim... Sen bak ısırgan otuyla saç toniği yapanlara bak nasıl saçları yerine gelmiş bu kulüpte de var böyle sayfalar....