Yardımcı olabilirmisiniz? Acil :(

Bence o sağlık sorunları neyse onunla ilgili soğukluk olmuş olabilir veya canı sıkkındır , ondan uzak davranıyordur. hemen aldatmayı düşünmeyin. Adamın herşeyi ortadaymış ne ara yapacak

Kesinlikle.. işte biraz da buyuzdne öyle hissediyorum.. ben konuşmadan bi konuşma konusu açmıyor her saat arayıp arada bir mesaj atardı oda yok.. Şırnasma konusu na gelince olması gerektiği gibi

O zaman aslında ortada bir sebebp yok diyemeyiz. Sadece his değil sizinki. Sonuçta size ilgisinde azalma olmuş ama bu illa aldatma değildir. Ne kadar zamandır böyle? Belki geçici bir durumdur. İşte çok streslidir. Onunla konuştunuz mu hiç? Böyle hissediyorum falan diye.

O zaman aslında ortada bir sebebp yok diyemeyiz. Sadece his değil sizinki. Sonuçta size ilgisinde azalma olmuş ama bu illa aldatma değildir. Ne kadar zamandır böyle? Belki geçici bir durumdur. İşte çok streslidir. Onunla konuştunuz mu hiç? Böyle hissediyorum falan diye.

Bizim konusamama sorunumuz var.. bi sorun olduğunda konuşamıyoruz ya evden çıkıp gidiyor 1 saat sonra geliyor yada disardaysa işte felan telini kapatıp akşam eve geliyor hiçbisey olmamış gibi.. ona söylediğimde saçmalama kurma aklında vsvs konuşuyor

Bizim konusamama sorunumuz var.. bi sorun olduğunda konuşamıyoruz ya evden çıkıp gidiyor 1 saat sonra geliyor yada disardaysa işte felan telini kapatıp akşam eve geliyor hiçbisey olmamış gibi.. ona söylediğimde saçmalama kurma aklında vsvs konuşuyor

Konuşamama en büyük sorunlardan bir tanesi. Ona bir şekilde ulaşmaya çalışın yoksa konuşmadan çok zor bunu çözmek. Bir şeylerin eksikliğini hissediyorsunuz sonuçta. Kafanızda kursanız bile sizi teselli etmesi gerekirdi. Yani en azından bir iki kere teselli etmeyi denese sonra başarılı olamasa da kestirip atsa bir derece anlayacağım da o da yok.

Konuşma vsvs yoktu sadece kendi fotosunu paylaştığında 2 bayan in fotoyu beğendiğini arkadaş listesinde olduğunu gördüm

Hayır ne iş ne başka hiç tanımadığım kişiler di ama bana face hesap ı açtığını vsvs söylemedi sorun oydu ve birdaha olmicani soyledi

bence illa aldatma yüzünden olmaz soğukluk
adama hiç özgürlük tanımazsanız da günden güne soğur bu ilişkiden
adam face açamıyor
2 kadın arkadaşı resmini beğenemiyor, sadece beğeni yani, konuşma yok yazışma yok
bunun için bile bir daha yapmayacağım demesi gerekiyor

evet belki evde kuruntu yapmıyorsunuz ama
buradan bakınca kendinizle ilgili tek hobiniz "eşiniz"miş gibi görünüyor
ve bence bu çok yanlış, ilişkinizi çok zedelersiniz

Biz de bu aralar esimle ev arkadasi gibiyiz pek birbirimizin ustune dusmuyoruz daha once oyle degildi tabii benim icten ice kizdigim uzuldugum seyler var..bi nevi sogukluk giriyor..ama aldatma sozkonusu bile degil..hemen akliniza getirmeyin oyle seyler..

Bende her dakka msj atip haberlesen bi insandim aranirdim arardim... Fakat evlendikten sonra da sebepsiz yere surekli msj atip arayanlari anlamiyorum ki bana hep sacma gelmistir gunde birkez ogle vakti arasak sorsak yeterli tabiki ozel zamanlar disinda belki esinde evlendigi icin ondan farkinda degildir ama eger rahatsizsan soylemelisin.. Ama o tel acilmiyorsa ozaman problem tabiki hic birimiz ilk evlendigimiz gibi kalmiyoruz yavas yavas rutinlesiyoruz bi sebep yoksa bosuna kuruntu yapma

Baska kanitlar yoksa hemen aldatmayi dusunmeyin. Bazen hepimizin keyfinin kactigi, sebepsiz de olsa canimizin birsey yapmak istemedigi zamanlar olur. Esimizi 3 ariyorsak 1 aradigimiz, hatta hic arayamadigimiz yogun gunler de olur.

Canım benim en sağlıklısı eşini al karşına ve konuş mutsuz olduğunu anlat cevap vermese bile en azından bilsin senin rahatsız olduğunu tavırlarından dolayı.

Back
X