- 6 Aralık 2010
- 34.488
- 91.177
- 798
- Konu Sahibi Sevgiaskdua
Eşiniz sizi neden arayıp mesaj atsın ki? Aynı evde yaşamıyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle.. işte biraz da buyuzdne öyle hissediyorum.. ben konuşmadan bi konuşma konusu açmıyor her saat arayıp arada bir mesaj atardı oda yok.. Şırnasma konusu na gelince olması gerektiği gibi
O zaman aslında ortada bir sebebp yok diyemeyiz. Sadece his değil sizinki. Sonuçta size ilgisinde azalma olmuş ama bu illa aldatma değildir. Ne kadar zamandır böyle? Belki geçici bir durumdur. İşte çok streslidir. Onunla konuştunuz mu hiç? Böyle hissediyorum falan diye.
Bizim konusamama sorunumuz var.. bi sorun olduğunda konuşamıyoruz ya evden çıkıp gidiyor 1 saat sonra geliyor yada disardaysa işte felan telini kapatıp akşam eve geliyor hiçbisey olmamış gibi.. ona söylediğimde saçmalama kurma aklında vsvs konuşuyor
Konuşma vsvs yoktu sadece kendi fotosunu paylaştığında 2 bayan in fotoyu beğendiğini arkadaş listesinde olduğunu gördüm
Hayır ne iş ne başka hiç tanımadığım kişiler di ama bana face hesap ı açtığını vsvs söylemedi sorun oydu ve birdaha olmicani soyledi
Konuşma vsvs yoktu sadece kendi fotosunu paylaştığında 2 bayan in fotoyu beğendiğini arkadaş listesinde olduğunu gördüm