Meraba herkese,yeni üye oldum.. Cogunuzdan yasca kucugum sanırım. 16 yasındayım lisedeyim. boyum 1.63 kilom 62 su anda size bu abartı gelmeyebilir ama inanın co daha fazla gösteriyorum,daha acısı dolabımda icine girebildgm tek bir pantolonum kaldı,artık bi dur demek istiyorum 10 kilo kadar vermek istiyorum cünkü eski halimi özlüyorum.. Ama internetteki sok diyetler fln ile değil kalıcı ve saglıklı oalrak. diyet yapmak istiyorum ama okula gittgm icn uygun diyetler olmuyo bide tabi aksam yemegini annem yapınca hc olmuyor,siipraiş vermek gibi falan :) sizden istegim su eminim bir cogunuz bu konuda benden cok daha fzla bilgi sahibidir, şu 3-4 hafta icinde bu 10 kiloyu vermek istiyorum yani en azından 8 kilo verebileyimbana yardım edin,ve birlikte diyet listesi hazırlayalım, lütfen duyarsız kalmayın gercekten bu konu icn her cuma serbest kıyafet olusumzda aglıyorum resmen,insanın kendine özgüveni cok önemli birşey. Yarıdmlarınızı ve diyetlerinizi bekliyorum. Gercekten sıkı bi diyet istiyorum. simdiden cok cok tesekkür ederim hepinize
Merhaba
Bende seninle ayni boydayim ve önceden hep 60kgde cakili kalirdim.Hos hala bir sürec icindeyim tamamen kilo vermis degilim ama belki sana yardimci olabilirim diye düsündüm.En basta 10 kilo vermek ideal kilomuza yakin oldugundan cok basit degil bunu aklindan cikarmamalisin yani 80 kilo biri diyet yaparak ayda 5 er kilo verebilir ama bu bizler icin mümkün degil neden cünkü ideal kiloya cok yakiniz ve vücut alismis bu kiloyu vermek istemiyorrr peki ne yapmalisin?
1.Metabolizmayi hizlandirmak
2.Aktif yasantinda hareketi arttirmak (Spor,Egzersiz,Cardio Calismalari,Asansör yerine merdiven kullanmak,Otobüse binmeyip gidilen yere yürümek vs.....)
Bu ikiliyi dengede tutarsan 10 kiloyu verebilirsin ama hicte basit degil .Yemek düzenini degistirmen gerekebilir annenlede anlasip artik saglikli beslenelim bu sekilde yiyelim diye onada önerebilirsin böylece birbirinize destekte olursunuz .Nasil bir Beslenmeye sahipsin bilmedigimden yorum yapamiycam uzman degilim elbette önerebilceklerim klasik seyler gibi görünsede gercekler acidir
3 beyazdan uzak durmalisin Un,Seker,Tuz
Öncelikle cevap verdgn icin cok tesekkür ediyim:) ama morelim inanılamz bozuk,zayıflamak istiyorum istedikce yiyorum yedikce şişiyorum. ben bu yemek düeniyle devam edersem 1 aya kalmaz 80 i görürüm inan bana,sabah kahvaltıda 12 tane hamur kızartması falan yiyen bi insan haline geldim günde 1 pasta ne demek ya ? , hc böyle değildim ahtta haftalık diyetler yapardım kilomu hep 55te tutardım zaten cok zayıf olmak istemiyorumki, ama şu sıralar bişi oldu banave evde spor yapıyorum 3 haftadır falan her aksam lelsie 5 mil yapmaya calısıyorum ama hc bi etkisi olmuyo. Ya cok mesgul ediyorum senide ama mesela ben en en kısa zamanda bu 10 kiloy sence ne kadarda veririm ? yada diyetisyene gitmelimiym acaba bu durumu durdurcak kdr ilgilenirmi of bilmiyorumki :'(
önemli diil zamanimi calmiyorsun sonucta yardimci olmak isterim tabiki..Ama su acele kilo vermek istiyorum düsünceni aklindan cikarmalisin önce. Hicbisey hizli bicimde olmaz olsa bile saglikli olmayabilir yag degil kas kaybi yasayabilirsin sok diyetler gecici cözümlerdir...Herseyden önce yeme düzenini halletmen gerek kizartmalardan ,pastalardan ,serbetli tatlilardan uzak dur !!! Bunlar seni daha da kötü yapar yedikten sonrada moralin bozulup pismanlik duyacaksin.
Leslie 5 mil ise yaramiyor demissin 1 ay boyunca düzenli bicimde yaptin mi hic? Sonuc almaman mümkün degil canim ama önce beslenme seklini düzenlemeden bir mucize gerceklesmiyor sihirli degnek falanda yok.Hersey sende bitiyor...
Meraba herkese,yeni üye oldum.. Cogunuzdan yasca kucugum sanırım. 16 yasındayım lisedeyim. boyum 1.63 kilom 62 su anda size bu abartı gelmeyebilir ama inanın co daha fazla gösteriyorum,daha acısı dolabımda icine girebildgm tek bir pantolonum kaldı,artık bi dur demek istiyorum 10 kilo kadar vermek istiyorum cünkü eski halimi özlüyorum.. Ama internetteki sok diyetler fln ile değil kalıcı ve saglıklı oalrak. diyet yapmak istiyorum ama okula gittgm icn uygun diyetler olmuyo bide tabi aksam yemegini annem yapınca hc olmuyor,siipraiş vermek gibi falan :) sizden istegim su eminim bir cogunuz bu konuda benden cok daha fzla bilgi sahibidir, şu 3-4 hafta icinde bu 10 kiloyu vermek istiyorum yani en azından 8 kilo verebileyimbana yardım edin,ve birlikte diyet listesi hazırlayalım, lütfen duyarsız kalmayın gercekten bu konu icn her cuma serbest kıyafet olusumzda aglıyorum resmen,insanın kendine özgüveni cok önemli birşey. Yarıdmlarınızı ve diyetlerinizi bekliyorum. Gercekten sıkı bi diyet istiyorum. simdiden cok cok tesekkür ederim hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?