Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir yer sonuçlansa diğer dava açılıyor davalar hepsi farklı yerden açılıyor hepsinin ispatlayamiyorlar bir türlü nasıl adalet sistemi inanın bilmiyorum
Offfff offff ;( amcadan delil olacak bir mesaj bişey yok mu ? Babanız mesaj atsa , böyle duygu yüklü seni affetmeyeceğim beni evsiz bıraktın filan dese cevap yazar belki ??
Yok yok diyorum ya 7-8 senedir bu davalarla uğraşıyoruz biri bitmeden diğeri başlıyor annem senelerce neler çekti zaten şurada biraz rahat edecekti birde bu pisliğin dolandırdığı yerler çıktı valla çok üzülüyorum bir evleri var başka hiç birşey yok
Offfff offff ;( amcadan delil olacak bir mesaj bişey yok mu ? Babanız mesaj atsa , böyle duygu yüklü seni affetmeyeceğim beni evsiz bıraktın filan dese cevap yazar belki ??
Gidip ben yaptım dese bile birşey değişmiyor dedi avukat mahkeme evin satışına karar vermiş borcun ödenmesi gerekiyormuş suçunu itiraf etse bile birşey yapmıyorlar nasıl birşeyin içine battık bilmiyorum
Gidip ben yaptım dese bile birşey değişmiyor dedi avukat mahkeme evin satışına karar vermiş borcun ödenmesi gerekiyormuş suçunu itiraf etse bile birşey yapmıyorlar nasıl birşeyin içine battık bilmiyorum
Böyle bişeyi ilk kez duydum. Bence siz barodan filan bi avukat isteyin. Ne saçma , itiraf etse bile borcun ödenmesi için ev mi satılması gerekiyormuş ne alaka ? Yok yani onu anlamadım :/