Yardımcı olacak avukat varmı?

Evi başkasının üstüne şuan geçirmiyoruz ev icralık gözüküyor satılamiyor tapu değiştirilemiyor😔
Offfff offff ;( amcadan delil olacak bir mesaj bişey yok mu ? Babanız mesaj atsa , böyle duygu yüklü seni affetmeyeceğim beni evsiz bıraktın filan dese cevap yazar belki ??

Yok yok diyorum ya 7-8 senedir bu davalarla uğraşıyoruz biri bitmeden diğeri başlıyor annem senelerce neler çekti zaten şurada biraz rahat edecekti birde bu pisliğin dolandırdığı yerler çıktı valla çok üzülüyorum bir evleri var başka hiç birşey yok

Offfff offff ;( amcadan delil olacak bir mesaj bişey yok mu ? Babanız mesaj atsa , böyle duygu yüklü seni affetmeyeceğim beni evsiz bıraktın filan dese cevap yazar belki ??
Gidip ben yaptım dese bile birşey değişmiyor dedi avukat mahkeme evin satışına karar vermiş borcun ödenmesi gerekiyormuş suçunu itiraf etse bile birşey yapmıyorlar nasıl birşeyin içine battık bilmiyorum 😭

Gidip ben yaptım dese bile birşey değişmiyor dedi avukat mahkeme evin satışına karar vermiş borcun ödenmesi gerekiyormuş suçunu itiraf etse bile birşey yapmıyorlar nasıl birşeyin içine battık bilmiyorum 😭
Böyle bişeyi ilk kez duydum. Bence siz barodan filan bi avukat isteyin. Ne saçma , itiraf etse bile borcun ödenmesi için ev mi satılması gerekiyormuş ne alaka ? Yok yani onu anlamadım :/

Karar o şekilde verilmiş mahkeme de baro daki avukatlar da hiç ama hiç ilgilenmiyorlar onu da denedik 😟dedim belki bir avukat birisi çıkar yardım eder

Yardımcı olabilicek kimse yok mu avukat avukat eşi avukat tanıdığı olan koskaca site de kimse yok mu yoksa kimse yardım mi etmek istemiyor?😔

Back
X