yardımcı olacak var mı?doğum yakın sanırım

B_SABBATH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
27
1
86
46
İstanbul
doktorum 11 eylülü son tarih olarak vermişti.bu akşam 19.00dan itibaren kasıklarıma doğru adet sancısı gibi ağrı girmeye başladı ancak düzensiz.hala sancılar 10 dakika ya da 20 dakika arayla geliyor.doktorumu aradım.o da suyun gelirse hemen hastaneye ulaş dedi.
buna benzer doğum başlangıcı yaşayan var mı?ne zaman düzene girer ve normal doğum sancısına dönüşür acaba?bilgi verirseniz çok sevinirim arkadaşlar

selam öncelikle canim
benimde normal tarihimden 3 hafta önce kasiklarimda agrilarim baslamisti ve git gide artmisti. Tabi bide yalanci sanci diyorlar ama senin dogum baya yaklasmis sanmiyorum yalanci sanci olsun yani her an hazirlikli ol derim yani dr dedigi gibi sancilarin cok fazlalasirsa hemen hastaneye git. simdiden allah yardimcin olsun

benim sabah başlamıştı o gün biraz fazla işyaptım akşama 5 dakkada bire inmişti sancılar ve daha şiddetleniyor.tüm karnın buruluyormuş gibi oluyordu benim. ve nişan geldi hastaneye gittim.herkes sancıdan bağırırsın demişti bana valla benim öyle olmadı 5 dak. sancı geliyor anne dedim inanamadı bana yerinde duramazsın dedi ama doğum sancısıymış nişan gelince inanadılar hastaneye uzaksAN sancılar 10. dak inince git yakınsan biraz daha bekle.bebek hareketlerinde bir azalma olursa hemen git. benim bebeğim sıkıntıya girmiş kakasını yapmış ogün hareketleri azalmıştı zaten.iyiyki çok beklememişim suyun gelesi herzeman ilk başlangıç belirtisi değil bazılarında doğum başlıyor dr. suyu patlatıyor.

çok sağol.şu an sancılar gelmeye devam ediyor ama hala düzensiz ve karnım da taş gibi sert çoğunlukla.bugün bebek çok hareketliydi ama şimdi oldukça durağan.gitsem mi hastaneye?hastaneye evim 5 dakika uzaklıkta zaten

Geçmiş olsun... Sorunsuz bir doğum geçirirsin inşaAllah... Güzel haberlerini bekliyoruz...

çok sağol.şu an sancılar gelmeye devam ediyor ama hala düzensiz ve karnım da taş gibi sert çoğunlukla.bugün bebek çok hareketliydi ama şimdi oldukça durağan.gitsem mi hastaneye?hastaneye evim 5 dakika uzaklıkta zaten

Allah yardımcın olsun evin hastaneye okadar yakınsa ağrılar seni yerinde oturamaz hale getirinceye kadar sancını evde çek derim ama fazlada bekleme yani adet sancılarının son kıvamı gibi bir ağrı olunca git zaten bu hale gelmesse ağrın yalancı sancı olabilir hayırlı haberlerini bekliyoruz

ben doğum yapmadan birgün önce net 15 dk bir geliyordu sancılar zaten sen anlarsın az çok ben eşime sölemiştim gece hazır ol doğuma gidiyoruz diye öylede oldu hastaneye 5 dk düşmeden gitme bence boşuna gitmiş olursun tabi suyun veye kanaman gelirse hemen git allah yardımcın olsuna.s.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.sancılar hala devam ediyor ara ara.sabahı bekleyeceğiz bakalım.herkese iyi geceler

müjdeli haberlerini bekliyoruz allah bi avazda kurtarsın sen sabaha kadar hastaneye gidersin gibi bi his var içimde sağlıkla gelsin bebişin :)

canım benim allahtan dileğim hayırlısıyla senide bizleri de biran evvel bebişlerimize sağlıklı bir şekilde kavuştursun ve kimseyi bu yolda oyalamasın inşallah, hayırlı doğumlar canım...

valla su an ne alemdesin biolmiyorum ama insallah sag saglim kurtulmusundur. Ama nedense benim icimdeki his dogurmussun gibi insalah dedigim gibi sag saglim kucagina almissindir yavrunu

evet arkadaşlar,tahmin ettiğiniz gibi 10 eylülde sabah 10.00da kızımız dünyaya geldi.hepinize desteğinizden ve iyi dileklerinizden ötürü teşekkür ederim.
sancılar sabaha karşı dört gibi daha sık ve şiddetli gelmeye başladı ama biz altı altı buçuk gibi hastaneye gittik.4 cm açılma var dediler ve sabah sekizde sancılar tamamen sıklaştı ve 10da da yağmurla birlikte geldi bebeğimiz.
ismine dokuz ay boyunca karar veremedik ama kızımız ismini bile belirleyerek gelmiş:)
adı da yağmur oldu o yüzden.

allahim annali babali büyütsün insallah evet ismiyle bir gelmis benim oglumda gecen sene arife günü dogmustu bu yüzden batuhan ramazan okutmustuk :)) ama sag saglim bebegini kucagina aldigina sevindim bu arada gecmis olsun sanada

Back
X