Yardımcı olmak isteyenler buyursun :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

damlahanim22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
297
102
18
27
Bugün çok güzel birşey oldu. Yapılan yardım söylenmez ama ben içeriğini anlatmayacağım üstünden geçeceğim. Bulunduğum şehir ilçesi Adıyaman/Besni. Jandarma eşiyim bunları söyleme sebebim kendine yapıyor cümlesinin oluşmaması..!
Bir bayan gördüm bugün çok masum ve yoksul arkasından gittik evine kadar eşimle gece kondu gibi sobalı 2 göz oda 3 çocuklu biri 9 aylık bebesi var eşini 8 ay önce kaybetmiş hemen gıda alışverişi yaptık evlerine gittik çok mutlu oldular. Maddi olarakta yardımcı olduk eşimle... Gittiği marketten yoksul diye kovulmuş ardından hızır gibi yetişmişiz kadına çok şükür böyle güzel birşeye vesile olduk.
Çok etkilendim empati kurdum çok zor
:(
. Eğer maddi olarak yardımcı olmak isterseniz özelden iban bırakabilirim.

Cüzi bir miktar yok 5 10 ne toplanırsa sabilere.

Amacım maddi olarak elinde para bulunsun gittiği marketten yoksul diye geri çevrilmesin çocuklara karşı mahçup olmasın.

Hanımefendi hem üyeliğini iptal etmiş hem konuyu silmiş ama hepinizin bilgisi olsun diye yazıyorum.

2860 sayılı Yardım Toplama Kanununun 6. maddesi gereği, gerçek kişiler, dernekler, kurumlar, vakıflar, spor kulüpleri, gazete ve dergilerin bir banka hesabını ilan ederek veya bir makbuz karşılığında para toplayabilmesi için muhakkak bu Kanun hükümlerine uygun hareket etmesi gerekir.

Bu kapsamda yardım toplamak için yardım toplanacak yer bir ilin birden fazla ilçesini kapsıyorsa o ilin valisi, yardım toplama faaliyeti birden fazla ili kapsıyorsa yardım toplama faaliyetine girişecek gerçek veya tüzel kişilerin yerleşim yerinin bulunduğu ilin valisinden izin alınması gerekmektedir. Bununla beraber Kanunda izni veren valilik tarafından ilgili valiliklere ve İçişleri Bakanlığına bilgi verileceği hüküm altına alınmıştır.

Ben jandarma eşiyim, emniyet mensubu yakınıyım, vekilin vekilinin danışmanıyım, gerçek kişiyim, çok güvenilirim veya yardıma ihtiyacım var maddi yardım yapın deyip elinizde hiçbir izin belgesi olmadan nakdi yardım toplayamazsınız.

Bu sebeple de sitede nakdi yardım konuları açılamaz.

Kimse kusura bakmasın, alınıp gücenin diye yazmıyorum ama eşlerinizin veya kendinizin forsunu burada değil, yoksullara yardım etmekle yetkilendirilmiş devletin valiliği, kaymakamlığı, belediyesinde kullanın lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back