- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Bi de bayıl istersen... Bu ne drama Allah aşkına. Senin bir evladın var bu hayatta bakmakla yükümlü olduğun bir birey. Bu kadar bencil olamazsınNeyse bak hakli olduğum notalar olabilir.ama neyse ben derdimi.anlatamadim sustum.susuyorum ben.haklisin
Pamuk medem senin etrafındaki herkes sorunlu , müdür de mi kötü çıktıYeni bir yönetici geldi bugüne kadar böylesini ilk kez görüyorum.motivasyon sıfır.bir evrak hazırlarım en ufak hatasını bulur.ben bunu kaç senedir böyle yapiyorum.kac tane müdürle çalıştım.hicbiri onu taktiği saçma detaylara takmıyordu.bu öyle değil.
Bu hadi önemli değil.ses çıkarmıyorum.dedigi gibi yapıyorum.
Bugün yardım almam gereken bir.konu vardi.kritik bisi.teorik olarak biliyorum ama pratikte yardıma ihtiyacım var dedim.ben sana nasıl yapılacağını anlattım.ama sen beni dinlemiyorsun.yine başa seriyoruz diye başından atıyor.yardim etmek istemiyor.ne yapmak lazım böyle bir adamla.ben diyeceğimi dedim.bir daha da konuşmam.yardim istemem.zayen yardım etmiyor.kendimi hep eksik hissettiriyor.gicik oldum adama.bir soğukluğu var.istiyor ki kimse benden bisi istemesin.sadece kendi isimi yapıyım.ne yapardınız böyle bir adamla
bi an ayvalık tercih edecek diye korktum. Plajda huzurlu huzurlu takılırken yanımda manolya olduğunu düşündüm bi an aklım çıktıErdekliler gergin, Erdekliler tedirgin...
Erdek halkı yakında toplu göç edebilirbi an ayvalık tercih edecek diye korktum. Plajda huzurlu huzurlu takılırken yanımda manolya olduğunu düşündüm bi an aklım çıktı
Ne var yani karpuzunu taşırsın iştebi an ayvalık tercih edecek diye korktum. Plajda huzurlu huzurlu takılırken yanımda manolya olduğunu düşündüm bi an aklım çıktı
Manolyadan yeni konular;Ne var yani karpuzunu taşırsın işte
Hata yapıyormuşsun işte, diğer müdürler takmıyorsa bu onların özensizliği, bu adam işini doğru yapıyor, sen ise yanlış!bir evrak hazırlarım en ufak hatasını bulur.ben bunu kaç senedir böyle yapiyorum.kac tane müdürle çalıştım.hicbiri onu taktiği saçma detaylara takmıyordu.bu öyle değil.
İşe yeni mi başladın? Neden sürekli destek ihtiyacın var? İşinde uzmanlaşmış birisi isen müdürden sürekli destek beklemek performans düşüklüğüdür bana göre. Yönetici olarak senin yapacağın işi sana defalarca gösterip zaman kaybedemez. Ne sanıyorsunuz, yönetici orada yalnızca size iş öğretmek ve sorularınızı cevaplamak için mi oturuyor? Bu kadar prensessen bence çalışma oradaben sana nasıl yapılacağını anlattım.ama sen beni dinlemiyorsun.yine başa seriyoruz diye başından atıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?