Yardimci olmayan yonetici

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.989
-137
68
41
Yeni bir yönetici geldi bugüne kadar böylesini ilk kez görüyorum.motivasyon sıfır.bir evrak hazırlarım en ufak hatasını bulur.ben bunu kaç senedir böyle yapiyorum.kac tane müdürle çalıştım.hicbiri onu taktiği saçma detaylara takmıyordu.bu öyle değil.
Bu hadi önemli değil.ses çıkarmıyorum.dedigi gibi yapıyorum.
Bugün yardım almam gereken bir.konu vardi.kritik bisi.teorik olarak biliyorum ama pratikte yardıma ihtiyacım var dedim.ben sana nasıl yapılacağını anlattım.ama sen beni dinlemiyorsun.yine başa seriyoruz diye başından atıyor.yardim etmek istemiyor.ne yapmak lazım böyle bir adamla.ben diyeceğimi dedim.bir daha da konuşmam.yardim istemem.zayen yardım etmiyor.kendimi hep eksik hissettiriyor.gicik oldum adama.bir soğukluğu var.istiyor ki kimse benden bisi istemesin.sadece kendi isimi yapıyım.ne yapardınız böyle bir adamla

Yeni bir yönetici geldi bugüne kadar böylesini ilk kez görüyorum.motivasyon sıfır.bir evrak hazırlarım en ufak hatasını bulur.ben bunu kaç senedir böyle yapiyorum.kac tane müdürle çalıştım.hicbiri onu taktiği saçma detaylara takmıyordu.bu öyle değil.
Bugün yardım almam gereken bir.konu vardi.kritik bisi.teorik olarak biliyorum ama pratikte yardıma ihtiyacım var dedim.ben sana nasıl yapılacağını anlattım.ama sen beni dinlemiyorsun.yine başa seriyoruz diye başından atıyor.yardim etmek istemiyor.ne yapmak lazım böyle bir adamla.ben diyeceğimi dedim.bir daha da konuşmam.yardim istemem.zayen yardım etmiyor.kendimi hep eksik hissettiriyor.gicik oldum adama.bir soğukluğu var.istiyor ki kimse benden bisi istemesin.sadece kendi isimi yapıyım.ne yapardınız böyle bir adamla
Yine başladın pamuk :işsiz: :işsiz: :işsiz:

Onun bir üstüne gidip paylaşın daha önceki yöneticilerimizle böyle bişey yaşamadığınızı ama bu yönetici ile uyumlu bir şekilde çalışamadığınızı anlatın

Onun bir üstüne gidip paylaşın daha önceki yöneticilerimizle böyle bişey yaşamadığınızı ama bu yönetici ile uyumlu bir şekilde çalışamadığınızı anlatın
Söyledim ama adam kısacası yardım edemem diyor.basindan saviyor.bisi sorsam kısaca cevapliyor.digerki mudurlar hiç böyle değildi.anlasamafiklarim bile yardım ederdi. Bu burada geçici görevli.herhalde burayı sürekli görmüyor.benle iyi olsa ne olacak kötü olsa ne olacak

Öğretmenim lütfen Türkçeyi düzgün kullanalım.

Bu bir sorun degilse nedir ?
Adamın kişiliği ilesorunum yok.adami tanımam etmem bana ne.sadece diyorum ki iş göstermiyor.bunu yapmak zorundasın diyor. Anlatıyor ama uygulaması zor.bir yardım edin diyorum basından savıyor.benle bir sorunu yok ama adamın hayata yaklaşımı bu.bencil.kimse için uğraşmayan bir tıp.sorun ben değilim.yani

Olay memmun olmamak değil.isimi seviyorum.offfgff
İyi de hiç bir şeyden memmun degilsin ki sen.
Genel hayatın mutsuzluk üzerine kurulu.
Kaos olmadan yaşayamıyorsun, yoksa da aha nefes aldım diyerek hayatı kendine dar ediyorsun.

kız ALLAH seni ne etmesin.
Geçen tayin isteyecegi yerlerin engebeli tepe yerler oldugundan dem vuruyordu da aha dedim karpuz taşıyamaz bu şimdi oralara.
Marie Antoinette sanıyor kendini :D Sonu benzemez inşallah...

Back
X