Yardımcı olun hamile olabilirmiyim

Turkolima

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
9
0
1
31
İyi akşamlar adet dönemimfen 4-5 gün önce sevgilimle ilişkiye girdik ve içime boşaldı tabi sonra adet gördüm ve 1 hafta oldu geçeli ama şimdi aşırı kasık ağrım bel ağrım miğde bulantım ve kokuya hassasiyet başladı ne olabilir yardım edin lütfen

Nasıl yani sık tuvalete gitmede olmaya başladı iltihap falan olma ihtimali varmıdır birde internette çok fazla şey okudum ve okuduklarıma göre hamilelik olasılığı sıfır adet dönemimden hemen önce olduğu için ama yaşadıklarım tam tersi kafam çok karıştı

Psikolojiktir muhtemelen için rahat edecekse test yap.

İyi günler test yaptım çizginin biri tam net değil belirsiz mi demek oluyor
2 çizgi hayal meyal bile görünse gebelik vardır
Emin olmak için kanda baktir özelde 2 saate çıkıyor

Ve regl e bir hafta kala gebelik bal gibi de oluşabilir geç yumurtlamis olabilirsin

Kanda baktir emin ol yoksa gebe değilsen psikolojikte gecikir regl in

Bi de dedigine göre ilişki üzerinde 15 gün geçmiş değil mi yani toplamda gebelik varsa sabah ilk ısrarına yapınca çıkmalı hastaneye gitmeye çekiniyorsan sabah ilk ıdrarinla testi tekrarla daha geçerli sonuç alirsin

Buraya nasıl resim koyucağımı bilmiyorum birazda tedirginim açıkcası ne yapıcağımo tam bilmiyorum yani yada ne hissetmem gerektiğini

Madem tedirginsin keşke içine boşalmasaydı yavrum yaa... Gebeysen nolcak şimdi? Aldıracak mısın yani... Öyleyse neden önlem almıyorsun... Ne diyeyim ki daha...

Adet dönemim normal sürdü ama adetimden bir kaç gün sonra kasık ağrılarım başlayınca tedirgin oldum yoksa böyle birşey aklıma bile gelmezdi

Adet dönemim normal sürdü ama adetimden bir kaç gün sonra kasık ağrılarım başlayınca tedirgin oldum yoksa böyle birşey aklıma bile gelmezdi
Canım neticede içine boşalınca hamile kalabileceğini biliyorsun di mi? Ee bence şaşırma sonuç pozitif çıkarsa da.. Her şeye hazırlan kendini..

Ha bir de oranı çok çok az bile olsa hamileyken regli olan insanlar var.. Sen bir an önce öğren geç olmadan..

Benim aman hamile kalırsam diye bir korkum yok zaten içten içe istediğim de birşey Allah hayırlısını versin

Benim aman hamile kalırsam diye bir korkum yok zaten içten içe istediğim de birşey Allah hayırlısını versin
Canım bak istemene çok sevindim, tersi olsa üzülecektim bebek için. Tabi hamileysen... Bence test yap, korkunla yüzleş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…